Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Înscrieri deschise pentru Fuga de Strigoi 2015, Cel mai distractiv eveniment de alergare cu probe, pe 31 octombrie în Parcul Mogoșoaia

0

Fuga de Strigoi este un eveniment distractiv de alergare cu probe, presărat cu surprize de-a lungul traseului.

Astfel, curajoșii care vor lua parte la eveniment vor alerga cei 6 km prin Parcul Mogoșoaia, putandu-se aștepta în orice moment să întâlnească probe pe traseu care sa îi pună la încercare sau strigoi haioși, care să-i împiedice să ajungă la Finish.
Poster Fuga de Strigoi

Data și locația desfășurării

Fuga de Strigoi se va desfășura sâmbăta, 31 octombrie 2015, în Parcul Mogoșoaia. Zona de start a evenimentului este organizată în Târgușorul Brâncovenilor. La locul evenimentului se poate ajunge fie cu mașina, fie cu maxi taxi 460.

Program

16:00- 18:15 Atelier de dovlecit pentru Poteca Dovlecilor Fermecați (veți beneficia de dovleac, kit de dovlecit)
16:00 Ridicarea pachetului de participare pentru persoanele care nu sunt din București
17:00 Închiderea biroului de ridicare de pachete
18: 45 Ședința tehnică a evenimentului
19:00 Startul cursei
20.00: Timp-limită de parcurgere a traseului
20:00- 20:30: Premiere; Petrecere cu muzică; Servirea unei gustări calde la finalul cursei
20:30: Tombola

Traseu

Traseul evenimentului se desfășoară pe o distanța de 6 km prin parcul Mogoșoaia. Participanții vor avea parte de diferite probe pe parcursul traseului, care le vor pune la încercare abilitățile sportive. De asemenea, vor întâlni “strigoi” care vor încerca să-i împiedice să ajungă la finish.

Înscrieri

Pentru înscrierea la evenimentul Fuga de Strigoi (parcul Mogoșoaia, 2015), fiecare participant trebuie să parcurgă următorii pasi:
– se inscrie pe http://fugadestrigoi.ro/index.php/inscrieri
– achită taxa
– trimite OP-ul pe asociatia.manieres@gmail.com

KIT CONCURENT:
– tricou
– număr
– medalie
– Ciuc radler
– surpriză 🙂

Evenimentul pe facebook: https://www.facebook.com/events/1621891611394900/
Poteca Dovlecilor Fermecati

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.