Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Înscrie-ţi cauza în #supercursafaptelorbune, primul Semimaraton filantropic din Ploieşti!

0

Înscrie-ţi cauza în #supercursafaptelorbune, primul Semimaraton filantropic din Ploieşti!

Fie că reprezinţi un ONG sau un grup de iniţiativă, fie că eşti o persoană implicată în comunitate şi vrei să strângi fonduri pentru cauza în care crezi, te invităm să îţi înscrii proiectul în #supercursafaptelorbune.

Citeşte „Ghidul Aplicantului” de pe siteul https://semimaratonploiesti.ro/ şi completează formularul de înscriere până pe data de 16 aprilie 2019, orele 23:59. Dacă ai întrebări sau ai nevoie de îndrumare în aplicare, ne poţi scrie pe adresa de e-mail bianca@fundatiacomunitaraprahova.ro sau ne putem vedea în fiecare miercuri, în intervalul 14:00 – 18:00, la sediul Fundaţiei Comunitare Prahova din strada Maramureş, nr. 12. Pentru întâlnirile face-to-face te rugăm să ne suni la numărul 0736351513.

 

Plecând de la ideea de mişcare, dobândim unitate şi vizibilitate în comunitate. Iar acest lucru este valabil pentru fiecare parte implicată în #supercursafapelorbune.

 

Ideea de Semimaraton în Ploieşti a luat nastere din cel puţin trei considerente importante pentru comunitate: dorinţa de a promova un eveniment care implică mişcarea în cea mai sănătoasă formă a sa, nevoia de implicare activă în comunitate, susţinerea unor ONG-uri şi/sau grupuri de iniţiativă cu nevoi reale.

Astfel, Semimaratonul este creat pentru toţi membri comunităţii, pentru toţi cei care vor să se implice în, poate, cel mai sănătos şi activ proces de strângere de fonduri de pe plan local.

Semimaratonul Ploieşti 2019 îşi doreşte să strângă laolaltă: persoane pentru care alergatul este un stil de viaţă, familii cu copii care percep alergatul ca pe un timp petrecut cu folos împreună, persoane care vor să se implice activ în suştinerea unei cauze, ONG-uri şi grupuri de iniţiativă care au nevoie reală de ajutor şi susţinere financiară, companii, corporaţii şi antreprenori locali şi nu numai care vor să se implice în procesul de fundraising.

Pe 9 iunie, te aşteptăm să ne implicăm împreună în cel mai dinamic eveniment filantropic din Ploieşti.

Pentru a fi la curent cu detalii despre eveniment, înscrieri, taxe, donaţii, stai cu ochii pe site-ul https://semimaratonploiesti.ro/ şi pe pagina https://www.facebook.com/SemimaratonPloiesti/

Evenimentul este organizat de Fundaţia Comunitară Prahova, cu sprijinul Romanian American Foundation, Fundaţia Friends For Friends, Primăria Oraşului Ploieşti, Parcul Municipal Ploieşti Vest.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.