Inscrie-te pentru programul international de voluntariat oferit de AIESEC Bucuresti

0

Vrei sa te dezvolti intr-un mediu international?

Inscrie-te pentru programul international de voluntariat oferit de AIESEC Bucuresti.

AIESEC Bucuresti  te invita sa te inscrii pana pe data de 21 martie, pentru programul international de voluntariat, Global Community Development Program (GCDP). GCDP-ul este unul dintre cele mai importante proiecte AIESEC, fiind prezent in nu mai putin de 100 de tari, printre care Brazilia, India, Taiwan, Polonia, Italia s.a.  Alege intre social work, predare in limba engleza, psihologie, sociologie, training, project management, marketing, ecologie s.a. si timp de minim 6 saptamani fii parte a unei experiente internationale!

Indiferent de tara in care alegi sa pleci, din cele partenere, vei avea alaturi, pe tot parcursul experientei tale, echipa AIESEC din tara gazda. Vei lucra intr-un mediu international, cu tineri care au ales, ca si tine, un program de voluntariat AIESEC, iar reteaua ta de prieteni se va extinde la nivel global.

Avantajele unui internship cu AIESEC  sunt lunga experienta de schimburi interculturale in Bucuresti si in lume, siguranta si varietatea optiunilor. Fii printre miile de tineri care aleg anual un GCDP si echipa AIESEC Bucuresti iti va oferi suportul pentru selectarea si aplicarea pentru un program, apoi pentru obtinerea vizei si a altor documente necesare. In plus, vei avea parte de traininguri de pregatire pentru ca experienta ta internationala sa fie de neuitat.

Inscrierea se face pe site-ul AIESEC Bucuresti ( http://www.aiesecbucharest.ro ), urmand ca intre 22-25 martie sa aiba loc interviurile de grup, iar intre 27-29 martie cele individuale. Dupa aceste doua etape are loc perioada de inductie care se desfasoara intre 1-10 aprilie, in cadrul careia vei afla mai multe despre AIESEC si vei avea oportunitatea de a vorbi cu persoane care au fost plecate in diverse tari cu acest program. Intre timp, iti poti cauta deja internshipuri si poti incepe pregatirea pentru momentul plecarii, insa nu inainte de interviul final, care va avea loc intre 12-14 aprilie.

PosterMedia (1)

Despre AIESEC Bucuresti

aiesec-7971051AIESEC reprezinta cea mai mare organizatie de tineri la nivel international, fiind prezenta in peste 113 tari si teritorii si avand o istorie de 62 de ani in dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor.

Organizatia ofera tinerilor o experienta de dezvoltare inedita bazata pe 10.000 de oportunitati de leadership, 10.000 de posibilitati de exchange, 470 de conferinte anuale, platforme virtuale si activitati de invatare in cadrul unui mediu international. Prezenta AIESEC in Romania s-a facut remarcata timp de 21 ani, extinzandu-se intr-un numar de 15 orase.

Pentru mai multe detalii: 

http://www.aiesecbucharest.ro/ ser-2013/

http://www.facebook.com/aiesec.bucharest.page?fref=ts         

 

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează