Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Înscrie-te acum la evenimentul de carieră al toamnei!

0

 Au mai rămas câteva zile în care te poţi înscrie la Career Leader, evenimentul de carieră al toamnei. Career Leader îţi oferă şansa de acumula experienţă profesională de calitate lucrând timp de o zi alături de reprezentanţi ai celor mai doriţi angajatori din România. Dacă îţi doreşti o carieră în consultanţă, marketing, IT, sau banking aplică acum completând formularul de aplicaţie disponibil online la akcees.ro/career

În fiecare zi de eveniment vei afla mai multe despre oportunităţile de carieră în domeniu, vei participa la un training de specialitate şi vei rezolva un studiu de caz, iar la final te poţi număra printre câştigătorii stagiilor de practică şi premiilor oferite de companii. La cea de a doua ediţie a proiectului, poţi alege să aplici pentru unul dintre următoarele domenii: consultanţă, marketing, IT, sau banking.

Companii de top vor fi alături de tinela Career Leaderşi îţi vor prezenta detalii despre oportunităţile de carieră existente în domeniu. În plus, reprezentanţii acestora vor susţine sesiuni de training şi vor organiza workshop-uri interactive care vor contribui semnificativ la dezvoltarea ta profesională. Printre companiile prezente la eveniment se numără Contrast Management Consulting, Colliers International, BRD Groupe Société Générale, Microsoft, L’Oreal sau JTI.

Participarea la eveniment este gratuită! Tot ce trebuie să faci este să aplici completând formularul de înscriere disponibil online la http://akcees.ro/career. Poţi aplica pentru a participa într-una dintre zilele de eveniment până duminică, 14 octombrie! Procesul de selecţie este unul competitiv, iar aplicaţiile vor fi analizate de un juriu format din specialişti în resurse umane. Vei afla dacă te numeri printre finalişti în seara zilei de marţi, 16 octombrie.

Cea de a doua ediţie Career Leader se desfăşoară în perioada 22 – 25 octombriela Casa RAF(Sediul Fundaţiei Româno-Americane, Str. Gina Patrichi nr. 6) şi abordează domeniile consultanţă, marketing, IT şi banking. Pe parcursul celor patru zile ale evenimentului, peste 100 de participanţi vor avea ocazia să interacţioneze în mod direct şi sa lucreze alături de reprezentanţi ai unora dintre cei mai apreciaţi angajatori din România.

Un eveniment recomandat de IQAds Kadett.

Career Leader este un eveniment organizat cu sprijinul Contrast Management Consulting, Controller Institut, Colliers International, L’Oreal, Microsoft, BRD Groupe Société Générale şi Romanian American Foundation.

Mediatizarea proiectului este asigurată de The Money Channel, Digi TV, Business Woman, România Liberă, Agora, Zile şi Nopţi, Business Review, E-Finance, Wall Street, Cariere Online, IQAds, Ejobs, BusinessLive.ro, Startups.ro, România Pozitivă, Edu-Tim, Studenţie.ro, Evenimente Studenţeşti, Hipo, Business-Edu.ro, Ştiri ONG, Studentul.Info, Online Student, Academic Link, Bancherul.ro, SMARTfinancial.ro.

Susţinem şi ne susţin: Senatul Studenţilor ASE Bucureşti, Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS), Edmundo, Clubul Liderii Mileniului Trei, Business Club, AIESEC România, Advice, Voluntari pentru Idei şi Proiecte (VIP), Business Organization for Students (BOS), ASCIG, Asociaţia Studenţilor din Universitatea Bucureşti (ASUB), Asociaţia Europeană a Studenţilorla Drept(ELSA) , Inspire Business, VWI Estiem.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.