Îndemnare la îndemânare…cu hârtie @ Bucătăria Indiană Musafir în București

0

Luni, 13 februarie 2012, de la ora 18:30, te aşteptăm la Bucătăria Indiană Musafir (București, strada Covaci nr. 12 în Centrul Istoric) la primul grup de lucru din cele patru din seria “Îndemnare la îndemânare…cu hârtie ”.

Hârtia este un material pe care îl întâlneşti peste tot: acasa, la birou, pe stradă şi pe care uneori îl foloseşti în mod constructiv, alteori îl dai la o parte pentru că te încurcă.

Vino la Bucatărie să capeţi îndemânare în qulling, arta de a rula hartia, să înveţi cum să creezi si personalizezi felicitări şi semne de carte, bijuterii din hărtie, mărţişoare, rame foto.

Calendar “Îndemnare la îndemânare!….cu hârtie!”: 
1. De toate pentru toți – luni 13 februarie, ora 18:30

2. Bijuterii din hartie – luni 20 februarie, ora 18:30

3. Martisoare quilling – luni, 27 februarie ora 18:30

4. Felicitari si semne de carte – luni, 5 martie, ora 18:30

5. Rame foto decorate cu quilling – luni, 12 martie, ora 18:30

Faurmaur: Mădălina Gogoriţă, de la www.artshapes.ro

Taxa de participare este de 140 RON ( aproximativ 27 RON pe întâlnire ) şi se achită online aici.

participa@grupdelucru.ro

grupdelucru.ro


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează