Incepe festivalul de parasutism Bucharest Skydiving Boogie

0

Incepe Bucharest Skydiving Boogie, festivalul de parasutism organizat de TNT Brothers!

Editia de primavara: 22 – 26 mai 2013

5 zile pline de spectacol, adrenalina si cer fara limite!          

boogie_2013_festival_afisIn perioada 22– 26 mai 2013 TNT Brothers organizeaza Bucharest Skydiving Boogie, editia a IV-a a festivalului de parasutism dedicat atat amatorilor, cat si parasutistilor cu licenta. Vor fi cinci zile de petrecere in aer liber cu skydiving, muzica si adrenalina pentru participanti si pentru spectatori si un Barbeque Menu special pregatit de Chef Petrisor pentru festival!

In cele 5 zile ale festivalului organizat de TNT Brothers, salturile cu parasuta pentru amatori, realizate in tandem cu un instructor profesionist vor fi efectuate de la 4200 m din 2 avioane performante, proiectate special pentru salturile cu parasuta 2 X Pilatus Porter D-FIPS, F BKQU

Spectacol pe cer:

In cele 5 zile ale festivalului vei putea asista la salturile si demonstratiile spectaculoase ale profesionistilor, care isi perfectioneaza tehnica alaturi de instructori calificati la nivel international.

Recorduri TNT Brothers in premiera pentru Romania: Sambata, 25 mai 2013

Echipa TNT Brothers realizeaza o serie de demonstratii in aer, printre care si un nou record: o prindere in cadere libera realizata de 24 parasutisti. Salturile vor fi realizate simultan din trei avioane: dintr-un Cessna 206 YR-TNT si doua Pilatus Porter.

Petreceri tematice in hangar, in fiecare seara

In fiecare seara, incepand cu ora 19, in hangarul TNT Brothers vor fi proiectate filmele salturilor din fiecare zi, se va alege cea mai impresionanta fotografie, dupa care va incepe petrecerea! DJ Melu, rezident in Dubai, va incinge atmosfera in hangar!

Cand: 22 – 26 mai 2013

Unde: Dropzone-ul TNT Brothers, aerodromul Clinceni

Localizare: Comuna Clinceni (judetul Ilfov) este situata la vest de Bucuresti, la 16 km distanta, pe DN 6, soseaua Bucuresti-Alexandria. Vezi Aerodromul Clinceni pe harta.

Preturi: Un salt cu parasuta costa 650 de lei (fara filmare), 875 de lei (cu filmare) si 950 de lei (filmare+poze). De asemenea, TNT Brothers ofera si acces la licentierea in parasutism prin intermediul unui curs AFF oferit de US Parachute Association care dureaza aproximativ doua saptamani si costa 6.200 de lei.

IMG_2329

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează