Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Incepe cu noi cariera ta in EDUCATIE!

0

AIDA, Asociatia pentru Initiative Durabile – Alternative, te invita sa te inscrii in programul lor.

Ne adresam acelor tineri pasionati de educatie si invatare, studenti la pedagogie sau in domenii conexe. Mai importanta decât specializarea din facultate este dorinta de a invata cum se faciliteaza o sesiune de invatare si cum putem dinamiza orele din scoala.

In acest internship se va lucra doar pe design de lectie, metodologie educationala, facilitare si evaluare educationala.

Programul de lucru este de 3 ore/ zi (intervalul va fi stabilit de catre intreaga echipa) in perioada 1 martie – 31 mai 2013.

Programul este valabil pentru orasele Cluj-Napoca si Bucuresti.

Intershipul ofera training-uri de  „facilitarea unei sesiuni de invatare” si „animatie si educatie nonformala: instrumente, tehnici si metode”. Deasemeni, doritorii acestui intership vor beneficia de certificat de recunoastere a competentelor dobândite in program, scrisoare de recomandare si coaching de echipa si individual.

Inscrierile sunt deschise in perioada: 29 ianuarie –  10 februarie 2013. Pentru inscriere te rugam trimite-ne o scrisoare de motivatie pe mail la adresa office@initiativedurabile.ro  (te rugam mentioneaza pentru care oras aplici). Te vom suna pe 12 februarie pentru a-ti spune rezultatul inscrierii tale (oricare ar fi el). Daca esti acceptat vei lua parte la primul training  pe 16-17 februarie (animatie si educatie nonformala) si pe  23-24 februarie la cel de-al doilea (facilitarea unei sesiuni de invatare).

Detalii referitoare la criteriile de inscriere le gasesti la link-ul: soniabercuci.wix.com/odd#!__web-pages/internship.

AFIS ODD CLUJ culoare CA

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.