Incepe cu noi cariera ta in EDUCATIE!

0

AIDA, Asociatia pentru Initiative Durabile – Alternative, te invita sa te inscrii in programul lor.

Ne adresam acelor tineri pasionati de educatie si invatare, studenti la pedagogie sau in domenii conexe. Mai importanta decât specializarea din facultate este dorinta de a invata cum se faciliteaza o sesiune de invatare si cum putem dinamiza orele din scoala.

In acest internship se va lucra doar pe design de lectie, metodologie educationala, facilitare si evaluare educationala.

Programul de lucru este de 3 ore/ zi (intervalul va fi stabilit de catre intreaga echipa) in perioada 1 martie – 31 mai 2013.

Programul este valabil pentru orasele Cluj-Napoca si Bucuresti.

Intershipul ofera training-uri de  „facilitarea unei sesiuni de invatare” si „animatie si educatie nonformala: instrumente, tehnici si metode”. Deasemeni, doritorii acestui intership vor beneficia de certificat de recunoastere a competentelor dobândite in program, scrisoare de recomandare si coaching de echipa si individual.

Inscrierile sunt deschise in perioada: 29 ianuarie –  10 februarie 2013. Pentru inscriere te rugam trimite-ne o scrisoare de motivatie pe mail la adresa office@initiativedurabile.ro  (te rugam mentioneaza pentru care oras aplici). Te vom suna pe 12 februarie pentru a-ti spune rezultatul inscrierii tale (oricare ar fi el). Daca esti acceptat vei lua parte la primul training  pe 16-17 februarie (animatie si educatie nonformala) si pe  23-24 februarie la cel de-al doilea (facilitarea unei sesiuni de invatare).

Detalii referitoare la criteriile de inscriere le gasesti la link-ul: soniabercuci.wix.com/odd#!__web-pages/internship.

AFIS ODD CLUJ culoare CA

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează