Încep înscrierile pentru Literatura Rulează #1

0

Spuneam în urmă cu câteva săptămâni că dăm startul unui nou proiect. Este vorba, după cum bine ţi-ai dat seama, despre Literatura Rulează.

Au trecut aşadar zilele în care ai putut citit romanul ales pentru prima întâlnire şi a venit momentul înscrierilor. Dacă totuşi vestea despre evenimentul nostru a trecut pe lângă tine, poţi găsi aici mai multe detalii.

Ca să nu o mai lungim, în continuare vei avea de răspuns la câteva întrebări pentru a putea ocupa unul dintre cele 20 de locuri pregătite de noi în Literat Caffe. Şi aici trebuie să menţionez că dacă vrei să vii la film cu prietenul, prietena, colegul, sau colega de bancă, este musai ca fiecare participant să se înscrie pe formularul de mai jos pentru a putea organiza cât mai bine locurile în sală.

De asemenea, trebuie să mai adaug că fiecare înscris trebuie să fi respectat regula evenimentului, şi anume aceea de a fi citit deja carteaMemoriile unei gheişe a lui Arthur Golden.

Şi nu înainte de a te lăsa să completezi formularul de mai jos, este bine să te anunţ că te aşteaptă o seară plină de surprize pregătite în colborare cu prietenii noştri de la Literat Caffe, dar şi de la Editura Litera.

Dar ca să păstrăm suspansul, te las să te ocupi de înscriere şi sper să ne vedem la eveniment pentru a afla despre ce surprize este vorba!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează