Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Încep înscrierile în noua clasă de învățământ dual susținută de ADIENT TRIM Ploiești, la liceul Anghel Saligny

0

ADIENT TRIM Ploiești, alături de Liceul Tehnologic „Anghel Saligny”, îi invită pe absolvenții claselor a VIII – a să se înscrie, în perioadele 29 iunie – 6 iulie, respectiv 22 – 24 iulie, în noua clasă de învățământ dual. Locurile disponibile sunt în număr de 30, 20 pentru calificarea de Confecționer produse textile și 10 pentru calificarea de Mecanic utilaje și instalații în industrie.

Demersul continuă proiectul pilot inițiat de ADIENT și Liceul Tehnologic Anghel Saligny din Ploiești în anul școlar 2018 – 2019, prima clasă de învățământ dual bucurându-se de un real succes.

Pe parcursul celor 3 ani de studiu, tinerii vor beneficia de pregătire teoretică și practică alături de o echipă profesionistă, performantă și inovativă. În cadrul stagiilor de practică în fabrică, elevilor li se va asigura transportul și o masă caldă pe zi, iar în funcție de performanța acestora vor primi premii. În plus, pe lângă bursa profesională acordată de stat, elevii vor beneficia și de o susținere financiară lunară acordată de ADIENT. La finalul perioadei de școlarizare, proaspeții absolvenții vor primi un Certificat de pregătire profesională de nivel 3 și vor avea un loc de muncă asigurat în cadrul companiei ADIENT TRIM Ploiești.

Din cauza lipsei forței de muncă specializată de pe piața locală, multe companii își îndreaptă acum atenția spre recrutarea de personal din străinătate. Noi, ADIENT TRIM Ploiești, vrem să aducem o schimbare și să investim în românii noștri încă de pe băncile școlii. Așa a luat naștere, în 2018, clasa de învățământ dual, proiect realizat împreună cu Liceul Tehnologic „Anghel Saligny”. Acum ne pregătim să dăm startul înscrierilor în cea de a doua clasă de învățământ dual, în cadrul căreia îî așteptăm pe elevii absolvenți de clasa a VIII – a care doresc să își construiască viitorul alături de noi,” a spus Adrian Diţă, Plant Manager ADIENT TRIM Ploieşti.

Noi, la ADIENT TRIM Ploiești, susținem îmbinarea cunoștințelor teoretice cu cele practice. Aici le oferim tinerilor absolvenți ai ciclului gimnazial șansa de a se perfecționa și de a învăța o meserie care să le aducă un viitor mai bun. Îi invităm pe toți cei interesați să facă primul pas spre o carieră de succes alături de ADIENT TRIM Ploiești!” a declarat Carmen Bărbulescu, Plant HR Manager ADIENT TRIM Ploieşti.

Pentru pregătirea practică se va încheia un contract individual între părintele elevului, Liceul Tehnologic „Anghel Saligny” și ADIENT TRIM.

Pentru informaţii suplimentare despre acest proiect, elevii sunt aşteptaţi, împreună cu părinţii lor, la Liceul Tehnologic “Anghel Saligny” din Ploieşti, Str. Mihai Bravu, nr. 249. Detalii pot fi primite și apelând la numărul de telefon 0244 523 541.

ADIENT TRIM Ploieşti este fabrica de referinţă pentru produse Premium, realizate de o echipă profesionistă, performantă şi inovativă. De peste 16 ani, echipa ADIENT TRIM Ploieşti îmbunătăţeşte experienţa unei lumi în mişcare, producând cu mândrie tapiţerii premium pentru cele mai importante mărci de maşini.

ADIENT TRIM Ploieşti are în prezent peste 1.800 de angajaţi. În fiecare an, tapiţeriile auto realizate la fabrica ADIENT TRIM din Ploieşti se regăsesc pe mai mult de 750.000 de maşini din întreaga lume. Producţia se realizează folosind utilaje de ultimă generaţie, iar calitatea extrem de ridicată a produselor şi profesionalismul echipei au ajutat compania să devină un reper în domeniul său de activitate, la nivel internaţional.

Compania ADIENT este prezentă în România din anul 2000, are un număr total de peste 6.000 de angajaţi şi deţine opt unităţi de producţie: Jimbolia (armături metalice şi mecanisme), Timişoara (materiale textile pentru huse auto), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia, respectiv armături metalice), Ploieşti (tapiţerii), Piteşti (tapiţerii).

Despre ADIENT:

ADIENT este lider global în fabricarea de scaune auto. Cu 85.000 de angajaţi în 238 de fabrici localizate în 34 ţări din întreaga lume, producem şi livrăm scaune pentru toate clasele de vehicule şi toţi producătorii de echipamente originale. De la sisteme complete până la componente individuale, expertiza noastră se reflectă în fiecare pas al procesului de fabricare a scaunelor auto. Abilităţile noastre integrate, in-house, ne permit să luăm produsul de la etapa de cercetare şi design, să îl urmărim pe întreg procesul, pâna la proiectare şi fabricare – munca noastră regăsindu-se în 25 de milioane de vehicule în fiecare an.

Pentru mai multe informaţii despre Adient, vă rugăm vizitaţi adient.com

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.