Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Inaugurarea primei rețele turistice pentru bicicletă între comunități rurale din jurul Bucureștiului

1

Invitație la inaugurarea Traseului de Cicloturism de la Ciocănești – Dâmbovița, 20 aprilie,10:00-18:00 Centura Cicloturistică București (CCB) este prima rețea de trasee turistice pentru bicicletă care conectează comunități rurale din jurul Bucureștiului, oferind bicicliștilor facilități necesare pentru practicarea cicloturismului.

CCB demarează prin inaugurarea unui prim traseu pentru iubitorii de biciclete și de natură. Vă invităm să participați la evenimentul de lansare a traseului de cicloturism din jurul comunei Ciocănești, care va avea loc sâmbătă, 20 aprilie. Acesta se va putea parcurge oricând între orele 10:00 și 18:00. Locul de întâlnire este Căminul Cultural Ciocănești.

Detalii despre cum puteți ajunge găsiți aici. Foto: Primul indicator montat pe traseu Traseul măsoară 25 km și va putea fi parcurs timp de aproximativ 2-3 ore. Pe traseu vă așteptăm cu opriri la producători locali (apicultori, producători de legume proaspete), degustare de vin la cramă și zonă de picnic unde veți putea gusta produsele proaspete pregătite de producători locali. În plus, regiunea oferă peisaje superbe și foarte variate: pădure, luncă, mal înalt și zone cu stufăriș.

Acest eveniment nu este o cursă, ci o plimbare lejeră destinată oricui, inclusiv familiilor și începătorilor, menită să ne îmbie către ieșiri și explorări în natură și să ne apropie de comunitățile vecine Bucureștiului mai puțin știute, însă valoroase.

„Centura Cicloturistică București faciliteză colaborarea între comunități pe tema cicloturismului și contribuie la dezvoltarea comunităților prin implicarea tinerilor ca participanți activi la inițiativele locale. Localitățile care vor mai face parte din traseu sunt Decindea, Urziceanca, Vizurești și Crețu.” a declarat Ionuț Udroiu, membru al Clubului Tineri de Succes Ciocănești, unul dintre partenerii strategici care s-a implicat în dezvoltarea Centrurii Cicloturistice București.
Programul este sprijinit de ApEAL-Asociația pentru Educație, Antreprenoriat și Leadership, Cycling Romania și ADAMOS. Proiectul beneficiază de finanțare prin programul PACT pentru COMUNITATE al Fundației PACT. Pentru confirmarea participării și detalii, vă rugăm să-l contactați pe Mircea Crisbășanu la 0746 11 00 33 sau pe e-mail – mircea@cyclingromania.ro.

Vă așteptăm, așadar, să încercați primul traseu din Centura Cicloturistică București! Contribuție pentru participare: sugerăm o donație de 30 RON / persoană pentru a susține dezvoltarea Centurii Cicloturistice București.

Vă mulțumim,
Echipa Centura Cicloturistică București

Invitatie lansare traseu Ciocanesti - 20 aprilie

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.