Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

În povestea lui Apolodor

0

Cine nu a auzit de pinguinul Apolodor, fost pe vremuri călător? Cine nu s-a mirat, amuzat și relaxat citind despre năstrușnicia lui și a celorlalte personaje răspândite prin toate colțurile lumii?

apolodor-site

Să mai fie cineva care nu a intrat încă în poveste și nu s-a împrietenit cu personajele ei? De-o fi așa sau nu, noi oricum vă invităm În povestea lui Apolodor, chiar în Comana lui Gellu Naum, sâmbătă, 30 septembrie 2017, împreună cu profesoara și artista Cosmina Dragomir, talentată scriitoare, ce se va folosi de culoare pentru a ilustra povestea pinguinului poznaș.

Și pentru că ne dorim să luați cu voi acasă o frântură din poveste, ne-am gândit că ar fi bine să vă pictați personajul preferat, pe tricoul preferat, așa că nu uitați să-l aduceți cu voi.

Totuși, vom avea și noi tricouri disponibile, însă nu garantăm că veți găsi mărimea potrivită! 🙂

Costul atelierului este de 40 lei/participant, incluzând și vizita ghidată a Ansamblului Moara de hârtieSatul meșteșugurilor din Comana. Însoțitorii care nu participă la atelier vor achita taxa de vizită ghidată a Ansamblului Moara de hârtie – Satul meșteșugurilor din Comana (15 lei/persoană).

În paralel, puteți participa la demonstrații interactive de hârtie manuală, țesut la război, modelaj ceramică și păpuși din papură.

Pentru înscrieri și orice alte detalii, vă invităm să ne contactați la echipa@moaradehartie.ro sau la numărul de telefon 0723 266 262.

Vă așteptăm cu drag și dor, ca pe orice „asemănător”, să-l pictăm pe Apolodor!

Despre autor

avatar

Moara de hârtie este o poveste de viață, creată să aducă bucurie. O simplă idee a dus la construcția unui atelier-muzeu dedicat cuvântului scris, la înființarea unei Asociații care promovează meșteșugurile creative și la câteva proiecte educative și sociale. Din august 2011 până în prezent, aproximativ 4000 de adulţi şi copii au participat la atelierele şi evenimentele organizate de noi. Vă așteptăm si pe voi, cu bucurie, să descoperiți Moara de hârtie de la Comana! Mai multe informații găsiți pe: www.moaradehartie.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.