În Noaptea Muzeelor, Readers Café se mută la Biblioteca Centrală Universitară

0

Între 14 şi 15 mai, Biblioteca Centrală Universitară “Carol I” se înscrie în premieră în itinerariul cultural al Nopţii Muzeelor. Cu această ocazie, bistro-ul Readers Café se va muta în cadrul acestei clădiri, creând un spaţiu care va reda fidel  atmosfera localului.

“Toţi cei care ne-au trecut pragul au apreciat locul de lectură pe care îl avem şi s-au bucurat de cărţile bune pe care le-au găsit în biblioteca noastră. Astfel, datorită legăturii strânse pe care Readers Café o are cu lumea cărţilor ideea de a ne implica în proiectul BCU a venit natural.”, a spus Cristina Nicolaescu, Managing Partner Readers Café.

De amenajarea spaţiului Readers Café din interiorul Bibliotecii se vor ocupa chiar arhitecţii care au creat bistro-ul Readers Café: “Vizitatorii care vor trece prin colţişorul nostru vor descoperi sau vor recunoaşte atmosfera unică din Readers Café împreună cu elementele sale definitorii precum fotoliul Hello realizat de designerul Flemming pentru Kylie Minogue.”, a declarat Liliana Ghiţău, Managing Partner Readers Café.

În spaţiul dedicat bistroului Readers Café vizitatorii îi vor putea asculta live pe Doriana Tudoran (voce), Munteanu Ştefan (saxofon) şi Burcă Alexandru (pian) şi se vor delecta cu prăjiturile preparate de Readers Café: “Dulciurile noastre sunt “vedetele” meniului Readers Café. Am vrut să le aducem la Noaptea Muzeelor pentru un plus de energie, de care vizitatorii sigur vor avea nevoie. Va fi totuşi o noapte lungă.”, a spus Anca Mitu, Managing Partner Readers Café.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează