In loc sa le arunce la cos, le-au reciclat artistic – pe toate 600

0
Sursa: aici

Acum aproape o luna relansam o activare care a flatat comunitatile de artizani si DIYeri – reciclarea artistica a sticlei de Grolsch.Concursul s-a desfasurat pe platforma breslo.ro si s-a incheiat pe 23 aprilie, dupa ce comunitatea a viralizat pe Facebook si a ales prin vot cele mai reusite douasprezece lucrari. Ne-au uimit ingeniozitatea, minutiozitatea sau extravaganta stilistica a obiectelor derivate din sticla de Grolsch – si-apoi le-am premiat
Asa cum am promis inca de la inceput, vom face o expozitie a tuturor sticlelor de Grolsch reciclate artistic. E vorba de aproape 600 de sticle, printre care si obiecte de mobilier urban sau instalatii create de ambasadori ai acestui proiect care au experimentat independent de concurs.

Aceasta este o invitatie deschisa pentru toti prietenii, artizanii si oamenii de bine la vernisajul care va avea loc pe 3 mai in stabilimentul urban Energiea (Bucuresti), incepand cu ora 19. Suspendam obiectele la unghiuri bune de admirat, aprindem spoturile de muzeu si dam cuvantul experimentalistilor – poate aflam de unde a venit inspiratia sub forma de swing top.
Iar ca sa ridicam miza, premiem cu o camera foto Lomo pe oricine ne spune primul in seara vernisajului cate sticle reciclate de Grolsch exista in Energiea :).
Funky beats from Dj Ufe @the afterparty
Dresscode: a hint of green


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează