Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

In loc sa le arunce la cos, le-au reciclat artistic – pe toate 600

0
Sursa: aici

Acum aproape o luna relansam o activare care a flatat comunitatile de artizani si DIYeri – reciclarea artistica a sticlei de Grolsch.Concursul s-a desfasurat pe platforma breslo.ro si s-a incheiat pe 23 aprilie, dupa ce comunitatea a viralizat pe Facebook si a ales prin vot cele mai reusite douasprezece lucrari. Ne-au uimit ingeniozitatea, minutiozitatea sau extravaganta stilistica a obiectelor derivate din sticla de Grolsch – si-apoi le-am premiat
Asa cum am promis inca de la inceput, vom face o expozitie a tuturor sticlelor de Grolsch reciclate artistic. E vorba de aproape 600 de sticle, printre care si obiecte de mobilier urban sau instalatii create de ambasadori ai acestui proiect care au experimentat independent de concurs.

Aceasta este o invitatie deschisa pentru toti prietenii, artizanii si oamenii de bine la vernisajul care va avea loc pe 3 mai in stabilimentul urban Energiea (Bucuresti), incepand cu ora 19. Suspendam obiectele la unghiuri bune de admirat, aprindem spoturile de muzeu si dam cuvantul experimentalistilor – poate aflam de unde a venit inspiratia sub forma de swing top.
Iar ca sa ridicam miza, premiem cu o camera foto Lomo pe oricine ne spune primul in seara vernisajului cate sticle reciclate de Grolsch exista in Energiea :).
Funky beats from Dj Ufe @the afterparty
Dresscode: a hint of green


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.