În decembrie e cool să cumperi cărţi de la mall. Caravana BookLand, din nou la Bucureşti

0

 

Partizan_BookLand_339x480

Târgul de carte mobil, Caravana BookLand, ajunge din nou la Bucureşti şi, într-un melanj cooltural, readuce cartea la mall. Dupa primul popas din 2011, BookLand revine la Plaza România în perioada 30 noiembrie – 24 decembrie, expunând la preţuri de producător peste 7.000 titluri de la 100 de edituri. Este ultima oprire şi cea mai lungă a caravanei din acest an, după un periplu de 9 luni prin alte 18 oraşe ale ţării, sub motoul “Ca să ai cu ce!” al trupei Partizan.

„Caravana BookLand înseamnă o deschidere spre cultură şi o oportunitate pentru toţi cei interesaţi să descopere plăcerea lecturii. Plaza România întâmpină cu bucurie acest demers, mai ales că în această perioadă găzduim activităţi tematice dedicate sărbătorilor.”, a declaratCristian Costache, Center manager Plaza România.

În 2013, târgul a mai fost organizat de două ori în Bucureşti, în parcurile Herăstrău şi Cişmigiu. Caracterul inedit al caravanei constă, de fapt, tocmai în acest aspect: a aduce cartea acolo unde oamenii sunt deja: centre comerciale, parcuri sau pieţe. “Anul acesta, BookLand a revenit și mai aproape de prietenii săi. Am reorganizat itinerariul caravanei, am stabilit alte locuri de întâlnire la îndemâna tuturor, locuri mai accesibile, mai populare și de ce nu, mai vizitate, și am pregătit momente artistice și culturale care să satisfacă pretențiile tuturor prietenilor cărții: de la cel mai mic, până la cel mai mare.”,declarăOlga Gadea, PR&Marketing Manager BookLand.

Unicitatea caravanei nu constă doar în amploarea geografică, cât şi în punerea la dispoziţia editurilor a unui set de servicii integrate, respectiv logistică, mercantizare, vânzare şi promovare. Mai multe informaţii despre desfăşurarea Caravanei BookLand, oferte, promoţii, concursuri şi diverse ştiri din lumea cărţii se găsesc pe facebook.com/targdecarte.

Pentru a păstra legătura cu clienţii întâlniţi în caravană, libraria online book-land.ro oferă peste 30.000 de titluri de carte, muzică, film, jocuri, birotică şi cadouri, cu preţuri reduse cu până la 25%, cadouri variate de la o săptămână la alta, precum şi transport gratuit pentru prima comandă.

În plus, cu acordul Ministerului Educaţiei, BookLand a dezvoltat printr-un parteneriat cu Vodafone, scoala.bibliotecapemobil.ro, o bibliotecă digitală adresată copiilor din 300 de licee din întreaga ţară. Peste 300.000 de elevi pot astfel descărca gratuit, pe telefonul mobil, tabletă sau e-reader, indiferent de reţea, cărţi aflate în programa şcolară, dar şi din alte categorii.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.