Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Împreună pentru comunitate: Angajați ai Raiffeisen Bank construiesc case și speranțe pe șantierul Habitat for Humanity din Ploiești

0

20 de angajați ai Raiffeisen Bank vor munci pe șantierul Habitat for Humanity România pentru a ajuta patru familii care locuiesc în sărăcie să aibă o casă decentă și accesibilă, în care copiii lor să crească în siguranță. Timp de două zile, între 28 și 29 mai, angajații Raiffeisen Bank vor munci cot la cot cu specialiștii Habitat for Humanity la turnarea fundației și la ridicarea pereților de cărămidă ai unui cvadruplex din Ploiești.

În proiectul „Construim împreună pentru comunitate” asociația va construi în sistem cvadruplex opt locuințe în Ploiești, între 2015 și 2016. Habitat for Humanity România a început în luna mai 2015 construcția primului cvadruplex, alături de voluntari internaționali și corporatiști români.

“Angajații Raiffeisen Bank sunt pentru noi un exemplu de optimism și dedicare. Este o bucurie extraordinară să vezi entuziasmul cu care se înscriu ca voluntari și motivația cu care lucrează pe șantier. Le mulțumim în numele celor patru familii care vor avea șansa unui viitor mai bun datorită muncii lor.”, a declarat Mario DeMezzo, director național Habitat for Humanity România.

Compania Raiffeisen Bank sprijină misiunea Habitat for Humanity România din 2014, prin donații și implicarea angajaților ca voluntari pe șantier.

Raiffeisen Bank santier Habitat for Humanity

Habitat for Humanity activează în județul Prahova din 2009, prin construcția și renovarea caselor pentru familii  defavorizate și intervenții la sistemele de încălzire pentru reducerea riscului la incendii.

Despre Raiffeisen Bank

Raiffeisen Bank este o bancă universală de top pe piața românească, oferind o gamă completă de produse și servicii de calitate superioară persoanelor fizice, IMM-urilor și corporațiilor mari, prin multiple canale de distribuție: unități bancare, rețele de ATM și EPOS, phone-banking (Raiffeisen Direct), mobile banking (Raiffeisen Smart Mobile) și internet banking (Raiffeisen Online).

Raiffeisen Bank are o rețea de peste 520 agenții în toată țara care deservesc aproximativ 2 milioane de clienți, dintre care 101.000 de IMM-uri și 7.700 corporații mari și medii.

Raiffeisen Bank investește anual în comunitate aproximativ 2 milioane de euro, pe 5 direcții strategice: artă și cultură, educație financiară și antreprenorială, sport ca stil de viață sănătos, ecologie urbană și asistență socială. Angajații băncii se implică în acțiuni de voluntariat în cadrul proiectelor propuse de bancă sau pe cont propriu.

Despre Habitat for Humanity România

Habitat for Humanity este o organizație non-profit prezentă în 70 de țări cu misiunea de a eradica locuirea sărăcăcioasă. Habitat for Humanity România construiește, reabilitează, oferă consultanță, suport tehnic și derulează programe de eficiență energetică și de prevenție și răspuns la dezastre pentru grupuri vulnerabile. În România este de 18 ani, timp în care a ajutat peste 36.000 de oameni să aibă un loc mai bun în care să trăiască.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.