Implicarea civica in ACTziune pe scena

0

Cu sase trupe de teatru cu tineri entuziasti si imaginativi, GRSPSocety se indrepta vertiginos spre faza finala a concursului ACTziune pe scena!

Editia din acest an pune in scena un concurs de teatru adresat tinerilor actori neprofesionisti pe o temă de mare actualitate: implicarea civică.

Va invitam sambata, 2 iulie 2011, incepand cu ora 16:30 sa vezi rodul muncii celor 6 echipe inscrise in concurs. Jurizarea finala va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor (Calea Plevnei 61, sect.1, Bucuresti), sala Amfiteatru.

Timp de cateva ore, ne vom lasati inspirati de cei care au raspuns provocarii noastre, iar Vlad Zamfirescu, Marius Zarafescu, Iulia Popovici si Arina Raileanu, membrii juriului, vor alege cea mai buna reprezentatie si, totodata, trupa care va perfoma in cadrul conferintei anuale de la Amsterdam.

Mai multe detalii despre eveniment  http://www.facebook.com/event.php?eid=177375788989474

Va asteptam!

Despre autor

avatar

Asociația Globală a Tinerilor Studenți și Profesioniști Români (GRASP) este o organizație neguvernamentală fondată în 2008 la iniţiativa unui grup de tineri români aflaţi la studii în străinătate. GRASP este o reţea deschisă care contribuie activ la schimbarea României prin implicare civică, îmbunătăţirea politicilor publice, transfer de cunoştințe şi know-how, încurajarea dialogului şi dezbaterilor publice și susținerea antreprenoriatului. www.mygrasp.org

Comentează