Idei cu Impact, workshop cu tema „Științele Politice, o luptă cu morile de vânt?”

1

Științele Politice, o luptă cu morile de vânt?

 
Vino MIERCURI – 5 DECEMBRIE, ORA 17:00, la cea de a II-a ediție a Workshopului de carierăIdei cu Impact. Vei avea ocazia să vorbești personal cu Daniel Gheorghe (specialist în comerț internațional al Ambasadei Turciei), Georgia Gontz (partener și digitalist la Colorbitor) și Octavian Lixeanu (Project manager la CGS Romania).
Fii primul și rezervă-ți un loc. Înscrierile se fac în limita celor 30 de locuri disponibile, până marți, ora 23:59, prin email la conferințe@asspub.ro, menționând numele complet, facultatea și anul de studiu. Workshopul se va desfășura sub forma unui World Cafe, pe parcursul a două ore.
·         Ce te așteaptă? Un cadru de dialog deschis cu foști absolvenți de Științe Politice, din diverse domenii: Diplomație, Publicitate, Corporații.
·         La ce te ajută? Dezvoltare personală și profesională, crearea unui network social, dezbateri și direcții privind noi oportunități de carieră, mentorship.
·         Conectează-te la pagină noastră de facebook https://www.facebook.com/IdeiCuImpact   și noi te ținem la curent cu ce tot ce este legat de eveniment.
Workshopul de carieră, „Idei cu Impact”, reunește într-un cadru de dialog restrâns Alumni și studenți de la Științe Politice pentru a dezbate rolul jucat de acest domeniu în pregătirea și formarea lor pentru o piață a muncii modernă.
Prima ediție a workshopului a avut loc pe 7 Mai în Orange concept store, înscriindu-se în seria atelierelor de lucru din cadrul Congresului Studenţilor din România. Participantii alaturi de speakerii, Dana Marca (diplomat cu specializare în domeniul politicilor de securitate, Ministerul Afacerilor Externe), Corina Murafa (Public and Regulatory Affairs Expert la OMV Petrom), Ciprian Stănescu (coordonator pe programul de leadership din cadrul Institutului Aspen), Oana Barbu(director pe departamentul de HR la « Adevărul Holding ») au abordat tema „Angajabilitatea şi facilitarea accesului tinerilor pe piaţa muncii”.
 
Evenimentul este organizat de Asociația Studenților în Științe Politice, Universitatea din București.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

Comentează