Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Home Care Services – servicii de îngrijire de calitate la tine acasă!

0

HOME CARE SERVICES* – furnizor acreditat de servicii de îngrijire la domiciliu și promotor real al economiei sociale, pune la dispoziția clienților un model occidental de îngrijire a vârstnicilor, dovedit a fi mult mai economic și calitativ față de instituționalizare.

Serviciile de îngrijire la domiciliu Home Care Services sunt destinate vârstnicilor, bolnavilor, persoanelor cu dizabilități, dar și îngrijitorilor actuali în nevoie de respiro.

Cu sediu principal în com. Mogoșoaia, jud. Ilfov și un punct de lucru în com. Bolintin, jud. Giurgiu, Home Care Services oferă un spectru larg de servicii, de la îngrijire la domiciliu, kinetoterapie, masaj terapeutic și de relaxare, până la suport în activitățile casnice (curățenie, spălat, călcat rufe etc.).
home care
Pachetele de servicii propuse de Home Care Services încep cu prețuri de la 480 RON pe lună, având posibilitatea de a fi personalizate în funcție de bugetul disponibil și nevoile specifice ale clientului.

De ce să alegi serviciile Home Care Services? Simplu, pentru că asigură supervizare și garanția calității, personal instruit și dedicat, tehnologie de intervenție de tipul aparatelor de alertă, cabinet mobil de kinetoterapie, servicii de transport adaptate persoanelor cu dizabilități sau bătrânilor mai greu transportabili.

Mai mult decât atât, Home Care Services are statut de înterprindere socială, ceea ce înseamnă că funcționează ca un instrument al îmbunătățirii sociale, profitul fiind reinvestit în crearea de noi locuri de muncă dedicate, în special, categoriilor vulnerabile, precum femei în situații de risc.

***Structura de economie socială Home Care Services a fost înființată de Asociația pentru Dialog și Educație Civică (ADEC), în cadrul proiectului POSDRU/173/6.1/S/148943 ”$E$-Susținere Economicăși Socială pentru persoane vulnerabile”. Este important de știut că ADEC deține expertiză profesională în domeniul îmbătrânirii și sănătății și experiență în lucrul cu grupurile vulnerabile.

Contact: Home Care Services, Șos. București –Târgoviște nr.46, com. Mogoșoaia, jud. Ilfov; e-mail manager: irina.niculae@homecareservices.ro, telefon: 0765.364.009.

Despre proiectul $E$:

Proiectul POSDRU/173/6.1/S/148943 ”$E$-Sustinere Economica si Sociala pentru persoane vulnerabile” vizează promovarea incluziunii şi dezvoltarea economiei sociale în România. Proiectul este implementat de Federaţia „Organizaţia Naţională a Persoanelor cu Handicap din România” (ONPHR) în parteneriat cu CRPG – Centrul de Reabilitare Profesională Gaia (Portugalia), Fundația Inimă de Copil (Galați), Asociația HABILITAS – Centru de Resurse și Formare Profesională, Asociaţia pentru Dezvoltare Comunitară Caleidoscop, Asociaţia pentru Dialog şi Educaţie Civică, Asociaţia Ai Grijă de Mine, Asociaţia CONSILIER-VEST. Perioadă implementare: dec. 2014 – dec. 2015.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.