Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Hilton Worldwide lanseaza CAREERS at Hilton

0

Athénée Palace Hilton Bucharest anunţă lansarea ediţiei 2014 a evenimentului Careers@Hilton Live: Youth in Hospitality Month

“Careers@Hilton Live: Tineri în domeniul Ospitalității”  joacă un rol important în Hilton Worldwide. Ne-am propus ca până în anul 2019 să creăm oportunităţi pentru 1 milion de tineri.

BUHHITW_Athenee_Palace_Hilton_Bucharest_home_leftAstfel, toate cele 4.000 de hoteluri din lanţul Hilton Worldwide vor organiza şi anul acesta evenimente care să sprijine dezvoltarea în carieră a tinerilor, în luna mai.

La Athenee Palace Hilton Bucharest, în luna Carierei, vom selecta 50 de elevi şi studenţi de la şcoli profesionale, licee şi universităţi, care vor participa la evenimentele noastre. Ne adresăm așadar tinerilor care prezintă un interes în dezvoltarea profesională și care vor să afle despre oportunităţile pe care le poate oferi o carieră în industria hotelieră. Pentru ei am pregătit:

Deschiderea Programului – 19 mai, 2014

Tinerii vor cunoaște cultura, departamentele și hotelul nostru. Ei vor auzi poveştile de succes ale profesioniştilor noştri, vor participa la târgul departamentelor şi vor avea parte de un tur al hotelului. La sfârșitul zilei, ei pot aplica pentru activități de “job shadow” și workshop-uri.

Job Shadow– 21-25 mai, 2014

Tinerii pot petrece o jumătate de zi într-unul dintre departamentele noastre pentru a observa și înțelege operațiunile de zi cu zi. Ei pot să-şi aleagă departamentul despre care doresc să înveţe mai multe. Printre ele se numără Bucătăria, Resurse Umane, Vânzări, Recepție, Contabilitate, Securitate & Clubul de Sănătate.

Workshop-uri – 21-25 mai, 2014

Workshop-uri pentru competențe transferabile organizate de formatorii noştri departamentali. Temele abordate sunt “Finanțe pentru non-finanțiști”, “Responsabilitate Socială” şi “Despre CV şi Interviu”.

Pentru informații suplimentare și depuneri de aplicații vă rugăm să verificați periodic pagina noastră dedicată de Facebook: http://fb.com/careersAPHilton. Aplicațiile pot fi trimise până la data de 14 mai, 2014.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.