Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Hallowheel Session Photo

0

Vineri, 31 octombrie, incepand cu ora 22.00, StudentObike te invita la Hallowheel Session Photo, o sarbatoare a deghizarii si a costumelor colorate.

Sub sloganul “oricine isi doreste 15 minute de celebritate”, noi iti oferim doua ore (22:00 – 00:00) si te asteptam la Hallowheel Photo Session, in parcarea Clubului Blue Night pentru a te transformna in VIP!

Vino costumat in vampiri, vrajitoare, spiridusi, stafii sau zombie si StudentObike iti ofera un accesoriu special: bicicleta.

Cele mai traznite costumatii vor fi fotografiate si votare pe www.facebook.com/studentobike, in perioada 1 – 21 noiembrie. Primele 4 fotografii care au cele mai multe voturi sunt declarate castigatoare, iar castigatorii se vor plimba sezonul urmator cu o bicicleta StudentObike personalizata.”

Mai multe detalii pe: www.facebook.com/studentobike/www.ivelo.ro

Afis StudentoBike Hallowheel Photo Session

Despre autor

avatar

In cinci ani de existenta, Asociatia Green Revolution a demonstrat ca imaginatia, energia si entuziasmul unei echipe tinere au avut capacitatea de a dezvolta proiecte locale si nationale de impact, cu rezultate vizibile, cuantificabile. Green Revolution sustine reducerea poluarii in marile orase, a impactului pe care activitatile umane il au asupra mediului, cat si cresterea calitatii vietii locuitorilor in marile aglomerari urbane. Cea mai mare parte din viata o petrecem in orase, iar “sanatatea” oraselor este si sanatatea noastra. Credem ca reconstruirea unui oras pe principii verzi reprezinta o prioritate, atat pentru cetateni, cat si pentru autoritati. Ecologia inseamna evolutie, inseamna o viata mai sanatoasa si mai fericita pentru noi si urmasii nostri.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.