Haideti sa facem o fapta buna de Sarbatori!

0

 

ProfitInfo.ro si Woman2Woman.ro s-au alaturat initiativei organizatiilor de caritate pentru ajutorarea copiilor bolnavi si a familiilor nevoiase,  oferind cincizeci de pachete cu bunatati. Cozonaci, cornuri, rulade cu ciocolata, biscuiti si alte dulciuri au ajuns ieri la cincizeci de copii de la sectia de fizioterapie a spitalului Marie Curie din Capitala.

De Craciun, organizatia non-guvernamentala Heal the World for Children Romania viziteaza copiii din spitale si familiile nevoiase pentru a le oferi pachete de Craciun si pentru a le insenina macar putin Sarbatorile care urmeaza sa vina.

Programul de “Mos Craciun” al tinerilor voluntari a continuat astazi cu vizitarea copiilor abandonati si a celor din sectia de Oncologie a spitalului Marie Curie. O zi “emotionanata si trista in aceeasi masura”, spune Irina Diamandi, reprezentanta asociatiei, aflata in vizita la copiii suferind de leucemie si alte boli grave. “Si totusi ei isi pastreaza zambetul si sunt asa bucurosi cand ne vad!”, conchide Irina, trecand cu greu, insa, peste durerea pe care o astfel de experienta o lasa.

Cei care vor sa doneze sis a ajute copiii sau familiile sarace sa aiba un Craciun un pic mai bun, o pot contacta pe Irina Diamandi – Heal the World for Children Romania, la numarul de telefon: 0741356270. Orice donatie conteaza!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează