Hai sa vezi cum se naste o idee dintr-o ciorna, joi, 6 septembrie la vernisajul CIORNE 2.0

0

 

Dupa o munca zdravana, caracterizata de cuvinte din aria „cautare, organizare, bricolare”, chiar putem spune (in sfarsit!) ca avem placerea sa te invitam joi, 6 septembrie, de la ora 19:00, lavernisajul CIORNE 2.0 – Cum devin ideile realitate? din Mansarda FFFF.
Acest proiect al Fundatiei Friends For Friends este o expozitie de schite, notite si mazgaleli care aduna peste 20 de idei, asa cum au evoluat ele de la stadiul de gand si pana la forma lor ultima.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează