Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Hai la ShortsUP vineri, 6 aprilie!

0

Road movies și campioni la breakdance la ShortsUP vineri, pe 6 aprilie

Călătorie, destinație, aventură, libertate. Acestea sunt cuvintele care guvernează personajele din programul ShortsUP În mișcare. Evenimentul are loc la Opera Națională București vineri, 6 aprilie de la ora 22.00.

Sursa: contul de Facebook al evenimentului. 
O noapte la Operă, așadar, dar și un eveniment-premieră din multe puncte de vedere: în primul rând datorită selecției originale de filme scurte (100% road movies), precum și a îmbinării filmelor cu o formă de artă explozivă: dansul.

ShortsUP a alăturat până acum filmele cu muzica, teatrul sau expozițiile de fotografie și artă. A venit vremea dansului, care va fi reprezentat de doi campioni din cea mai cunoscută competiție de breakdance, Red Bull BC One: Roxrite și Ronnie. Cei doi vor dansa pe muzica live a lui Electric Brother și Alexandru Ansatasiu. În plus, o trupa de jazz va susține live atmosfera și ritmul evenimentului. 

Filmele, road movies recente și premiate, sunt populate cu eroi care pornesc în aventuri și trec prin transformări, ies dintr-un mediu confortabil și intră în altul, căruia trebuie să-i facă față. Însă, când dai siguranța pe libertate, apar și urmări zguduitoare. 

În “Nunta lui Tooty” (r. Fred Casella, Marea Britanie, 2011) un cuplu pleacă la țară, la nunta unor prieteni. Comic din exterior, dramatic din interior, cei doi sunt puși față în față, nu atât unul cu altul, cât cu nepotrivirea lor. Filmul “Drumul spre casă” (r. Rahul Gandotra, India/ Marea Britanie, 2010) surprinde parcursul lui Pico: trimis de părinți la școală, în India, evadează pentru a se întoarce acasă, în Marea Britanie. Unde e adevărata lui casă? “Camionul” (r. Tom Merilion, Irlanda, 2010) e o metaforă de 5 minute a despărțirii halucinante dintre doi iubiți – în dans, pe un camion în mișcare. 

Biletele pentru ShortsUP În mișcare pot fi cumpărate în avans prin Eventim și MyTicket la prețul de 25 de lei sau la fața locului, în seara evenimentului, la prețul de 35 de lei. Toate biletele sunt cu loc. Biletul include accesul la întreg programul: două ore de filme scurte, reprezentația de breakdance, live jazz band și alte surprize care vor compune noaptea dinamică de la Operă. Detalii despre filmele din program pot fi găsite pe www.shortsup.ro.

Bilete: myticket.ro/ro si www.eventim.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.