Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Hai la „Caravana bucuriei” la Valea Plopului, la copiii de la Asociația Pro Vita!

0
Hai la „Caravana bucuriei”, cu Asociația Umanitară Zâna Măseluță!
Unde? La Valea Plopului, la copiii de la Asociația Pro Vita!
Când? Sâmbătă, 8 iunie!
Pentru ce? Să aducem bucurie!
În așezământul de la La Valea Plopului, în județul Prahova, sunt găzduiți 450 de copii. Și vrem ca toți să fie fericiți, mereu! Asa că alătură-te nouă în proiect!
Până acum, îi avem drept prieteni parteneri pe cei de la Ed4Lead (Asociaţia pentru Educație, Formare Profesională și Leadership) şi pe cei de la Uniunea Naţională a Experţilor în Legislaţia Muncii. Și Procter&Gamble s-a oferit să ne ajute cu periuțe și paste de dinți, precum și cu materiale educaționale pentru copii.
„Zâna măseluță” mai are însă nevoie de sprijin pentru copiii de la Valea Plopului.
Iată câteva exemple de nevoi: hrană, detergenți, produse pentru igiena personală, încălțăminte. 
Așadar, așteptăm cu nerăbdare să ne sune telefoanele și să ne spuneți: vreau să ajut copiii de la Valea Plopului!
Persoane de contact: 
Dan Calița, președinte de onoare Zâna Măseluță. Telefon: 0722.351.050
Geanina Miu, președinte Zâna Măseluță. E-mail: geanina@zanamaseluta.com. Telefon: 0724.752.114
 

 web01

FB: Ed4Lead  (Asociatia pentru Educatie, Formare profesionala si Leadership – Ed4Lead)

Site: Ed4Lead

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.