Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

GreenBiz THINK LONG TERM / 23 iunie 2010

0

GreenBiz Forum se intampla in 23 iunie 2010 in Bucuresti la hotel Crown Plaza din Bucuresti. Evenimentul este dedicat specialistilor in CSR conectati la afacerile verzi.

De la lansarea primului eveniment GreenBiz acum un an au existat initiative si pasi concreti in directia green si CSR.  Sloganul evenimentului din acest an este THINK LONG TERM. Este directia identificata in urma celorlalte evenimente si a feed-back-ului primit. Pentru a face relevanta miscarea green, este nevoie de o gandirea strategica pe termen lung si mai ales de a aplica principiile sustenabilitatii si a durabilitatii.

Printre invitatii de la Biz Forum 2010 enumeram urmatorii:
Diana Klusch, Corporate Affairs Director, Ursus Breweries
Liviu Mihaiu, Presedinte, Asociatia Salvati Dunarea si Delta
Luminita Oprea, CEO Saga Business &Community
Alin Stancu, Asistent Universitar Doctor, Academia de Studii Economice
Moderator: Alexandru Ardelean, redactor Biz

Florina Serban, CSR & Community Relations Coordinator Corporate Affairs Department, COSMOTE
Dragos Bucurenci, Presedinte, MaiMultVerde
Laura Sgarcitu, PA&C Specialist, Community Programs, Coca-Cola HBC Romania
Anca Nuta, Director al Departamentului de Identitate si Comunicare, UniCredit Tiriac Bank
Alina Stanciu, Business Director, Ogilvy Public Relations
Moderator: Dragos Bucurenci, MaiMultVerde

Teia Catana, Presedinte, ViitorPlus
Ioana Paun, Managing Partner, MioBio
Bogdan Papuc, Marketing Manager, Asociatia de Ecoturism din Romania
Ioan Gherhes, Presedinte Executiv, Asociatia ARM1998
Alexandra Pode, RoPot Romania
Moderator – Alexandru Ardelean, redactor Biz

Mai multe informatii despre eveniment pe site-ul bizforum.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.