Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Granite responsabile si sanatoase

0

In zilele de  2 – 4 noiembrie: Granite responsabile si sanatoase cu Brinda Callahan

Un eveniment din seria “Cresterea constienta a copiilor” lansat de Good Company in august 2012 la Centrul Seeds for Happiness, odata cu lansarea cartii cu acelasi nume scrisa de Lee Lozowick.

Seminarul, care va fi moderat de consilierul parental Brinda Callahan, se adreseaza parintilor, viitorilor parinti, bunicilor si tuturor celor implicati în educarea copiilor.

Iata cateva teme ce vor fi discutate in cadrul seminarului:

Cum am fost noi educati si ce transmitem mai departe copiilor nostri?
Ce model oferim copilului nostru?
De ce au nevoie copiii de granite? Când si cum le trasam?
Cum ne educam copiii, fara sa-i agresam fizic, psihic sau emotional?
Cum putem proteja inocenta copilului nostru, stima sa de sine si bunatatea sa intrinseca?
Ce facem cu celelalte relatii ale noastre, când copilul nostru are nevoie de atâta atentie?
Cum facem fata emotiilor copiilor nostri?
Ce e de facut cand copiii se cearta între ei?
Cum acordam atentie copilului nostru în aceasta epoca a vitezei si lipsei de timp?
Ce e cel mai important sa-i învatam pe copiii nostri? O noua viziune pentru ”cei sapte ani de-acasa”.

„Este nevoie sa cunoastem bine modul în care am fost noi parintii educati, pentru a nu transmite mai departe obiceiuri care pot fi în detrimentul copiilor nostri. Având o perspectiva mai larga asupra educatiei, putem aduce în relatia cu copiii nostri o abordare noua, cu rezultate imediate, eficiente.”

În cadrul evenimentului, vor fi disponibile la vanzare cartile, cd-urile si dvd-urile de pe site-ul www.goodcompany.ro inclusiv cartea recent lansata ”Cresterea Constienta a Copiilor”, a autorului Lee Lozowick.

Mai multe detalii despre programul evenimentului, cost si conditii de participare, gasiti aici: http://bit.ly/ShVbhX.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.