Granite responsabile si sanatoase

0

In zilele de  2 – 4 noiembrie: Granite responsabile si sanatoase cu Brinda Callahan

Un eveniment din seria “Cresterea constienta a copiilor” lansat de Good Company in august 2012 la Centrul Seeds for Happiness, odata cu lansarea cartii cu acelasi nume scrisa de Lee Lozowick.

Seminarul, care va fi moderat de consilierul parental Brinda Callahan, se adreseaza parintilor, viitorilor parinti, bunicilor si tuturor celor implicati în educarea copiilor.

Iata cateva teme ce vor fi discutate in cadrul seminarului:

Cum am fost noi educati si ce transmitem mai departe copiilor nostri?
Ce model oferim copilului nostru?
De ce au nevoie copiii de granite? Când si cum le trasam?
Cum ne educam copiii, fara sa-i agresam fizic, psihic sau emotional?
Cum putem proteja inocenta copilului nostru, stima sa de sine si bunatatea sa intrinseca?
Ce facem cu celelalte relatii ale noastre, când copilul nostru are nevoie de atâta atentie?
Cum facem fata emotiilor copiilor nostri?
Ce e de facut cand copiii se cearta între ei?
Cum acordam atentie copilului nostru în aceasta epoca a vitezei si lipsei de timp?
Ce e cel mai important sa-i învatam pe copiii nostri? O noua viziune pentru ”cei sapte ani de-acasa”.

„Este nevoie sa cunoastem bine modul în care am fost noi parintii educati, pentru a nu transmite mai departe obiceiuri care pot fi în detrimentul copiilor nostri. Având o perspectiva mai larga asupra educatiei, putem aduce în relatia cu copiii nostri o abordare noua, cu rezultate imediate, eficiente.”

În cadrul evenimentului, vor fi disponibile la vanzare cartile, cd-urile si dvd-urile de pe site-ul www.goodcompany.ro inclusiv cartea recent lansata ”Cresterea Constienta a Copiilor”, a autorului Lee Lozowick.

Mai multe detalii despre programul evenimentului, cost si conditii de participare, gasiti aici: http://bit.ly/ShVbhX.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează