Gradina cu Artisti la Palatul Sutu Bucuresti / 28-29 august 2010

0

In acest weekend 28 – 29 august 2010 la Palatul Suţu (Muzeul Municipiului Bucureşti din Piaţa Universităţii) se deschide “Grădina cu Artişti” – Ediţia de vară.

Evenimentul se va desfăşura între orele 11:00 şi 20:00, cuprinde o serie de ateliere de creaţie artistică. Pictura pe sticlă, ceramica, pictură pe lemn, bodypainting, fotografie precum si un atelier de testare a aptitudini muzicale sunt atractiile principale ale evenimentului.

Potrivit blogului smartfm.ro la Grădina cu Artişti o să fie organizată şi o expoziţie cu vânzare de bijuterii, haine şi acesorii “hand-made”.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează