Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

GOOD-FOOD.ro: Venim cu primul abonament economic de mâncare livrată în condiții de maximă siguranță din România

0

Universum Events și Lagoo Snagov lansează 🔸GOOD-FOOD.ro🔸, abonamentul tău sănătos și sigur pentru întreaga săptămână.

În vreme ce autoritățile ne recomandă să nu părăsim domiciliul pentru a putea depăși situația actuală impusă de contextul COVID-19, iar alimentația sănătoasă este un lucru vital pentru fiecare persoană în parte, noi te întâmpinăm cu o soluție sigură.

Venim cu primul abonament economic de mâncare livrată în condiții de maximă siguranță din România, dedicat celor care lucrează de acasă sau se află în autoizolare la domiciliu în această perioadă și celor care doresc să ofere ajutor apropiaților de peste 60 de ani sau persoanelor aflate în categoriile de risc.

Comandă acum pe www.good-food.ro unul din abonamentele disponibile pentru tine sau pentru cei dragi! 🍲🥗

Sursa: aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.