Gazoductul White Stream prin Romania

0

Conform declaraţiilor directorului companiei GUEU White Stream, Giorgi Vaşakmadze către agenţia Reuters, gazoductul White Stream trebuie construit prin România!

industrial„Într-un interviu acordat agenţiei Reuters, Giorgi Vaşakmadze, directorul companiei GUEU White Stream, care dezvoltă proiectul, spune că peste cinci-şase ani, prin intermediul acestei conducte ar putea fi livrate anual opt miliarde de metri cubi de gaze din regiunea caspică” potrivit Adevărul.ro

Iniţial, gazoductul urma să aibă ruta Georgia-Ucraina, dar Vaşakmadze a arătat că a fost preferat un traseu direct către Uniunea Europeană. Ulterior, este posibil să fie construit un tronson suplimentar spre Ucraina. „Am fost foarte mulţumiţi că o rută mai lungă, spre România, este fezabilă din punct de vedere economic şi tehnic“, a spus el.

Articolul complet este în ziarul Adevărul.

(foto Florin Ghindă, 2008)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează