Gazoductul White Stream prin Romania

0

Conform declaraţiilor directorului companiei GUEU White Stream, Giorgi Vaşakmadze către agenţia Reuters, gazoductul White Stream trebuie construit prin România!

industrial„Într-un interviu acordat agenţiei Reuters, Giorgi Vaşakmadze, directorul companiei GUEU White Stream, care dezvoltă proiectul, spune că peste cinci-şase ani, prin intermediul acestei conducte ar putea fi livrate anual opt miliarde de metri cubi de gaze din regiunea caspică” potrivit Adevărul.ro

Iniţial, gazoductul urma să aibă ruta Georgia-Ucraina, dar Vaşakmadze a arătat că a fost preferat un traseu direct către Uniunea Europeană. Ulterior, este posibil să fie construit un tronson suplimentar spre Ucraina. „Am fost foarte mulţumiţi că o rută mai lungă, spre România, este fezabilă din punct de vedere economic şi tehnic“, a spus el.

Articolul complet este în ziarul Adevărul.

(foto Florin Ghindă, 2008)

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează