Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Găteli in luna lui Mărțișor pentru familii cu copii de 2-6 ani

0

Cum primăvara ne dă târcoale insistent, asociaţia De dragul artei propune în luna lui Martie, în Muzeul Naţional al Ţăranului Român (București), un program special de educaţie creativă adresat familiilor cu copii între 2 şi 6 ani: Găteli in luna lui Mărțișor. Programul propune două tipuri de activităţi într-un singur program care durează o oră: vizită interactivă într-una din sălile de muzeu şi un atelier creativ.

În timpul vizitei vom descoperi, cînta și povesti despre flori, mirosuri, primăvară, împodobirea naturii, și de la acestea pornind, despre gătirea omului:  cum își decorează veșmintele și cum se înfrumusețează. Cu flori, arome sau pur și simplu cu forme geometrice pornite din natură și oprite pe veșminte, cu mărgele, ciucuri sau  câte și mai câte minuni. Toate acestea, pentru a asocia natura împodobită de primăvară cu omul pregătit de sărbătoare. În atelier copiii vor realiza podoabe din mărgele de lemn natural sau din alte materiale naturale. Programele pentru 4-6 ani vor beneficia de prezența Ramonei Guran, sculptorul din echipa De dragul artei. Programele se desfăşoară după următorul orar:

  • sâmbată,  3 martie, ora 10.30, familii cu copii de 2-3 ani
  • sâmbată,  3 martie, ora 11.30, familii cu copii de 4-6 ani
  • duminică, 4 martie, ora 10.30, familii cu copii de 3-4 ani
  • sâmbată,  10 martie, ora 10.30, familii cu copii de 3-4 ani
  • sâmbată,  10 martie, ora 11.30, familii cu copii de 4-6 ani
  • duminică, 11 martie, ora 10.30, familii cu copii de 2-3 ani
  • sâmbată,  17 martie, ora 10.30, familii cu copii de 3-4 ani
  • sâmbată,  17 martie, ora 11.30, familii cu copii de 4-6 ani
  • duminică, 18 februarie, ora 10.30, familii cu copii de 2-3 ani

Programările sunt absolut necesare şi se fac numai în săptămâna programului la emailul: programari@dedragulartei.ro (confirmarea înscrierii se va face printr-un email al organizatorilor) sau la telefonul: 0747 027 353. Taxele de participare la program sunt următoarele: 40 lei/familie formată din doi membri, 50 lei/familie formată din trei membri, 60 lei/ familie formată din patru membri etc.

Asociaţia îşi propune dezvoltarea creativităţii si încurajarea curiozităţii naturale ale copilului în raport cu obiecte semnificative pentru cultură şi civilizaţie prin diverse activităţi de improvizaţie artistică.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.