Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Gala premiilor Superscrieri, non-fictiuni care schimba lumea, editia I

0

Juriul Superscrieri si organizatorul concursului, Fundatia Friends For Friends (FFFF) anunta ca festivitatea de premiere, GALA SUPERSCRIERI, va avea loc sambata, 29 octombrie, intre orele 19:00 – 21:30, in clubul Madame Pogany.

Din juriul condus de Vlad Petreanu mai fac parte alti opt reputati profesionisti in jurnalism si scriere creativa: Andra Badicioiu, Cristi Lupsa, Julius Constantinescu, Larisa Ghitulescu, Mona Nicoara, Petrisor Obae, Viorel Ilisoi si Vlad Mixich.

Prima editie a Premiilor Superscrieri a fost lansata in iunie 2011 si a incheiat inscrierile totalizand un numar de 213 participanti si 346 de materiale. Superscrieri 2011 ofera un numar de 5 premii mari in valoare de 500 Eur / sectiune, carti Publica si Okian, precum si un numar de 5 legitimatii de acces la atelierul de scriere creativa organizat de Decat o Revista (http://www.decatorevista.ro/storytelling/).

In plus, editura Publica ofera, in masura in care concursul va furniza material de o foarte buna calitate, publicarea in volumul Superscrieri 2011, ce urmeaza a fi lansat in librarii in perioada ce urmeaza.

Proiectul FFFF isi propune sa devina o competitie anuala, deschisa tuturor mediilor, care promoveaza jurnalismul narativ si scriitura creativa despre oameni, evenimente si momente reale, ca moduri de exprimare a puterii cuvintelor de a influenta in bine relatiile dintre oameni, de a genera schimbari de atitudini, cutume, norme.

La Gala de Premiere sunt invitati toti concurentii, juriul, oameni din presa, dar si toti cei interesati sa sustina aceasta competitie.

Pentru mai multe detalii despre Premiile Superscrieri, explorati www.ffff.ro.

Despre Fundatia Friends for Friends

Fundatia Friends for Friends (FFFF) sustine creativitatea practica. Dintre cele mai cunoscute proiecte FFFF: expozitia Ciorne 1.0 – colectie de oameni si idei in devenire , Biblioteca FFFF – peste 1200 de carti utile profesionistilor implicati in industrii creative, Lobul Creativ – emisiune on-line care exploreaza cariere de succes, evenimentele de la Caffffe Creativa si, nu in ultimul rand, Premiile Superscrieri.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.