Gala premiilor Superscrieri, non-fictiuni care schimba lumea, editia I

0

Juriul Superscrieri si organizatorul concursului, Fundatia Friends For Friends (FFFF) anunta ca festivitatea de premiere, GALA SUPERSCRIERI, va avea loc sambata, 29 octombrie, intre orele 19:00 – 21:30, in clubul Madame Pogany.

Din juriul condus de Vlad Petreanu mai fac parte alti opt reputati profesionisti in jurnalism si scriere creativa: Andra Badicioiu, Cristi Lupsa, Julius Constantinescu, Larisa Ghitulescu, Mona Nicoara, Petrisor Obae, Viorel Ilisoi si Vlad Mixich.

Prima editie a Premiilor Superscrieri a fost lansata in iunie 2011 si a incheiat inscrierile totalizand un numar de 213 participanti si 346 de materiale. Superscrieri 2011 ofera un numar de 5 premii mari in valoare de 500 Eur / sectiune, carti Publica si Okian, precum si un numar de 5 legitimatii de acces la atelierul de scriere creativa organizat de Decat o Revista (http://www.decatorevista.ro/storytelling/).

In plus, editura Publica ofera, in masura in care concursul va furniza material de o foarte buna calitate, publicarea in volumul Superscrieri 2011, ce urmeaza a fi lansat in librarii in perioada ce urmeaza.

Proiectul FFFF isi propune sa devina o competitie anuala, deschisa tuturor mediilor, care promoveaza jurnalismul narativ si scriitura creativa despre oameni, evenimente si momente reale, ca moduri de exprimare a puterii cuvintelor de a influenta in bine relatiile dintre oameni, de a genera schimbari de atitudini, cutume, norme.

La Gala de Premiere sunt invitati toti concurentii, juriul, oameni din presa, dar si toti cei interesati sa sustina aceasta competitie.

Pentru mai multe detalii despre Premiile Superscrieri, explorati www.ffff.ro.

Despre Fundatia Friends for Friends

Fundatia Friends for Friends (FFFF) sustine creativitatea practica. Dintre cele mai cunoscute proiecte FFFF: expozitia Ciorne 1.0 – colectie de oameni si idei in devenire , Biblioteca FFFF – peste 1200 de carti utile profesionistilor implicati in industrii creative, Lobul Creativ – emisiune on-line care exploreaza cariere de succes, evenimentele de la Caffffe Creativa si, nu in ultimul rand, Premiile Superscrieri.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează