Fundatia Soros Romania anunta lansarea unei competitii de proiecte sociale in cadrul programului “Centrul de aproape”.

0

Termenul limita pentru primirea propunerilor este 27 iunie 2011, orele 17:00.

Proiectele propuse se vor incadra in urmatorii parametri:

1. durata: iulie-decembrie 2011, cu posibilitatea prelungirii pentru 2012;

2. locul: Sarulesti Gara (Comuna Sarulesti) si Dor Marunt (comuna Dor Marunt), jud. Calarasi, sate cu o minoritate Roma semnificativa aflata in saracie extrema.

In cele doua localitati mai sus mentionate sunt in desfasurare programele Fundatiei Soros Romania: “Vecinul meu rom”, avand ca scop imbunatatirea conditiilor de locuire in cele doua comunitati si “RURES. Spatiul Rural si Economie Sociala in Romania”, program axat pe economia sociala.

“Centrul de aproape” se adreseaza in special grupurilor vulnerabile si incurajeaza interventiile sociale care contribuie la coagularea comunitatilor si incluziunea sociala. Fiecare organizatie va propune 2 proiecte, cate un proiect pentru fiecare comunitate.

Competitia va avea un singur castigator care va avea obligatia sa demareze proiectele in ambele localitati in termen de 15 zile calendaristice de la data anuntarii castigatorului.

Castigatorii vor fi anuntati pe 8 iulie  a.c. Finantarile vor fi acordate in limita bugetului disponibil, de 15.000 USD.

Informatii complete despre ce trebuie sa contina dosarul de aplicatie, precum si raspunsurile la cele mai frecvente intrebari, sunt disponibile pe site-ul Fundatiei Soros (www.soros.ro).

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează