Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Fundația Comunitară Prahova premiază oamenii, ideile și proiectele care schimbă în bine Prahova

0

Au început înscrierile la Gala Comunității Prahovene, eveniment prin care ne dorim să îi premiem pe cei care fac fapte bune, să ne inspirăm din viziunea și modul lor de implicare, să arătăm că în Prahova există o societate activă!

Organizații neguvernamentale, grupuri de inițiativă, persoane fizice, persoane din instituții publice sau companii, au la dispozitie 14 categorii în care își pot înscrie activitățile și proiectele realizate începând cu ianuarie 2015. Acestea vor fi evaluate în funcție de criterii privind relevanța, eficacitatea, coerența și impactul.

fb-cover-2

Proiectele pot fi înscrise în perioada 19 septembrie – 16 octombrie 2016, completând formularul de aplicație, acesta urmând să fie trimis pe mail la adresa gala@fundatiacomunitaraprahova.ro

Evenimentul de premiere al celor mai bune inițiative prahovene va avea loc în data de 9 noiembrie 2016, la Teatul Toma Caragiu din Ploiești.

În 2016, categoriile de premiere sunt:

1.“Comunitatea în care vreau să trăiesc” – Subcategorii: Generozitate | Leadership comunitar- Inițiative civice | Voluntariat | Viziune pe termen lung | Antreprenoriat social | Din pasiune pentru…. (comunități create în jurul unei pasiuni).

2.“Domenii care ne influențează viața” – Subcategorii: Educație | Sănătate | Asistență socială | Artă și cultură | Mediu | Sport | Înfrumusețare urbană.

3. “Povești inspiraționale din comunitate”.

Mai multe informatii despre modalitatea de inscriere și formularele de aplicație pot fi găsite pe portalul http://gala.fundatiacomunitaraprahova.ro

***

Gala Comunității Prahovene este născută din dorința de a aduce împreună tot binele care se întâmplă în Prahova.

Cu fonduri mai mari sau mai mici, de multe ori numai prin voluntariat, oamenii cu gânduri bune din județul nostru acționează în benficiul altora și al comuntății. Acțiunile lor, adevărate modele de implicare, se uită sau sunt recunoscute în cercuri restrânse.

O dată pe an ne întâlnim într-o seară specială toți cei care suntem interesați de binele care se întâmplă în Prahova. Un eveniment anual în care recunoaștem și celebrăm împreună acțiunile care transformă comunitatea noastră într-o comunitate în care vrem să trăim!

***

Despre Fundația Comunitară Prahova

Fundaţia Comunitară Prahova îşi propune să dezvolte mecanisme pentru stimularea implicării prahovenilor în acţiuni de dezvoltare a comunităţii şi de valorificare a resurselor (financiare, de expertiză, de timp etc.) pentru a veni în întâmpinarea nevoilor locale.

Unim cauzele care contează cu oamenii cărora le pasă!

www.fundatiacomunitaraprahova.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.