Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Fundația Comunitară Prahova dă startul înscrierilor de proiecte pentru #supercursafaptelorbune.

0

Înscrie-ți cauza la #supercursafaptelorbune

Indiferent dacă vrei să desfășori un proiect educațional, social, de mediu sau pur și simplu ai o idee despre cum poți să îmbunătățești comunitatea ta, înscrie-ți cauza în #supercursafaptelorbune. Așteptăm atât proiecte de la echipe informale (grupuri de inițiativă, fără personalitate juridică), cât și de la organizații non-profit (ONG-uri) din județul Prahova. Termenul limită de trimitere a acestora este 16.04.2019.

 

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de îndrumare în aplicare, ne poţi scrie pe adresa de e-mail bianca@fundatiacomunitaraprahova.ro sau ne putem vedea în fiecare miercuri, în intervalul 14:00 – 18:00, la sediul Fundaţiei Comunitare Prahova din strada Maramureş, nr. 12. Pentru întâlnirile face-to-face te rugăm să ne suni la numărul 0736351513.

 

Evaluarea și selecția

În 2019 vor intra în cursă 10  proiecte.  Acestea vor fi selectate de către un juriu independent.

Proiectele selectate vor fi anunțate în data de 19 aprilie 2019.

În cadrul Semimaratonului Ploiești din 2019 încurajăm proiectele care aduc elemente inovative, originale în modul în care abordează și soluționează probleme din comunitate.

 

Documente utile

Consultă ghidul de participare  din acest an și vezi care sunt criteriile de eligibilitate și condițiile de participare. Dacă nu ești sigur că ideea ta se potrivește sau ai dubii privind completarea formularului de aplicare,  te așteptăm la consultări.

!Aplicațiile trebuie trimise pe adresa de email bianca@fundatiacomunitaraprahova.ro însoțite de logo-ul asociației + 2-4 poze relevante, până la data de 16 aprilie 2019. 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.