Fundatia Chance for Life recruteaza voluntari veseli care sa participe la ateliere creative cu copii in scoli si gradinite din Bucuresti

0

Scopul atelierelor este oferirea unei alternative de petrecere a timpului liber copiilor care petrec prea mult timp in fata televizorului. In cadrul acestora organizam activitati non-formale, joculete si activitati de lucru  manual care sa contribuie la dezvoltarea creativitatii, a abilitatilor de exprimare si comunicare, dobandirea de cunostinte generale din domenii ca: natura, arta, istorie, dezvoltarea spiritului de echipa, etc.

De ce sa participi? Pentru ca:
– iti dezvolti creativitatea si capeti incredere in tine
– participi la traininguri de educatie non-formala si de animatie
– inveti ce sta in spatele unui joc si cum sa creezi chiar tu astfel de activitati
– castigi experienta in lucrul cu copiii
– ai ocazia sa faci parte dintr-o echipa de voluntari romani si straini
– poti participa la schimburi de tineret si traininguri nationale si internationale

Vom semna un contract de voluntariat (care constituie experinta de lucru) si poti primi adeverinta de practica.

Daca iti plac copiii si iti doresti sa petreci 2 ore pe saptamana alaturi de ei, te invitam sa trimiti pana pe data de 1 aprilie cateva randuri despre tine si despre motivatia de a participa in acest proiect la adresa diana.ferent@chanceforlife.ro.

Mai multe informatii despre noi poti gasi pe www.chanceforlife.ro sau pe Facebook, accesand link-ul
www.facebook.com/pages/Atelierul-Viitorului/187700851262100.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează