Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Fundatia Chance for Life recruteaza voluntari!

1

Daca iti doresti sa te implici in proiecte cu si pentru copii si tineri proveniti din medii defavorizate, te asteptam in echipa de voluntari Chance for Life.

DSCN8747

Impreuna cu noi  te vei implica in diverse proiecte contribuind astfel la educatia unor copii din medii defavorizate si la integrare socio-profesionala si dezvoltarea independenta a unor tineri seropozitivi cu dizabilitati. Alegand calea voluntariatului vei avea ocazia de a te dezvolta personala.

Iata cum te poti implica:

organizarea de activitati in  cadrul programului de “Dezvoltare de abilitati de viata independent” cu tinerii beneficiari

confectionarea de felicitari, bijuterii si alte obiecte decorative

reprezentarea fundatiei la targuri si expozitii

dezvoltarea de activitati in limba engleza

participarea la organizarea si implementarea de ateliere de povesti cu copii in scoli si librarii

organizarea de jocuri si activitati educative cu copii in Saptamana Altfel (7 – 11 aprilie)

Lectii de chitara, tobe, orga

Implicare la evenimente sportive pentru a sustine programele fundatiei (prin activitati de voluntariat sau in calitate de participant)

Ateliere de dezvoltare de abilitati  pentru copii pe diverse teme

Organizare de evenimente, prezenta la evenimente

Organizare de campanii si evenimente de fundraising

Suport IT (calculatoare, retea, multifunctionale, ore de informatica cu beneficiarii)

Activitati de PR (prezentari, site, pagina de facebook, fotografii, filmulete)

Traduceri

Teatru social – Spect-actori pentru non-discriminare (actor-voluntar in trupa de teatru social)

Implicare in programe europene – lucru cu voluntari romani si straini

De ce sa participi? Pentru ca:

– iti dezvolti creativitatea si capeti incredere in tine;

– participi la traininguri de educatie non-formala si de lucru cu persoane defavorizate;

– castigi experienta in lucrul tineri din categorii sociale defavorizate;

– ai ocazia sa faci parte dintr-o echipa de voluntari romani si straini;

– poti participa la schimburi de tineret si traininguri nationale si internationale.

Vom semna un contract de voluntariat si poti primi adeverinta de practica si Certificatul de competente dobandite prin voluntariat.

Daca ti-au atras atentia activitatile de mai sus si iti doresti sa petreci in acest fel doua ore pe saptamana (activitatile cu beneficiarii se desfasoara doar in timpul saptamanii pana in ora 16.00) , te invitam sa trimiti CV-ul si cateva randuri despre motivatia ta la adresa voluntari@chanceforlife.ro pana pe data de 16 martie.

Va urma o intalnire introductiva pe 18 sau 19 martie, la ora 16.00  si apoi un training pe 21 si 22 martie.

Te asteptam in Echipa Chance for Life!

Fundatia CHANCE FOR LIFE este o organizatie neguvernamentala care isi propune dezvoltarea comunitatilor din Romania prin intermediul copiilor si tinerilor. Prin campanii sociale si educationale care provoaca oamenii sa gandeasca diferit, prin programe care ofera suport emotional si social pentru copii si tineri, Chance for Life formeaza spiritul civic al romanilor, contribuind astfel la dezvoltarea durabila a comunitatilor din tara noastra.

Mai multe informatii despre noi poti gasi pe www.chanceforlife.ro sau pe Facebook

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. Pingback: Fundatia Chance for Life recruteaza voluntari! | Radio GRADO

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.