22 februarie la IZVORANI: WinterTRi Challenge pentru Fundatia Chance for Life

0

Sambata, 22 februarie, va avea loc la Izvorani  primul triatlon din acest an: WinterTri Challenge.

Ceea ce face acest triatlon atat de special este faptul ca sustine cauze sociale. Sportivii sunt incuranjati sa devina fundraiseri pentru o cauza sociala ale evenimentului. Una dintre acestea este Fundatia Chance for Life.

WinterTri

Strangerea de fonduri se realizeaza intr-un mod inovativ, rapid si sigur pe platforma Galantom. Fiecare sportiv isi seteaza o suma pe care vrea sa o stranga pentru cauza in care cred. Apoi, oricine poate dona pentru a ii sprijini, investind astfel in educatia unor copiii cu potential intelectual ridicat, din familii defavorizate, beneficiari ai fundatiei Chance for Life.

Evenimentul sportiv incepe cu proba de alergare, se continua cu cea de bicicleta, iar finishul este in bazinul olimpic acoperit (dupa parcurgerea celor 500 m de inot). Traseul de alergare este 100% off-road, pe poteci, drum forestier si drum pietruit, iar cel de bicicleta este pe asfalt.

La start sunt asteptati peste 500 de participanti, de la copii pana la varstnici, iar peste jumatate dintre cei inscrisi se afla la primul lor triatlon. La final, toti participantii vor fi rasplatiti cu medalii, iar cei mai rapizi vor fi recompensati cu premii, cupe si diplome.

Pentru cei care au participat la primele doua editii, cea din acest an oferă un bun prilej de a redescoperi bucuria participarii la un triatlon de iarna si de a-si depasi inca o data propriile limite. Pentru cei care vor face primul lor triatlon, principala miza pe care trebuie sa si-o stabileasca este aceea de a se simti bine si de a savura fiecare minut al cursei (prin baza, padure si bazin).

Mai multe despre Fundatia Chance for Life, dar si despre eveniment, puteti gasi aici chanceforlife.galantom.ro.

Fundatia CHANCE FOR LIFE este o organizatie neguvernamentala care isi propune dezvoltarea comunitatilor din Romania prin intermediul copiilor si tinerilor. Prin campanii sociale si educationale care provoaca oamenii sa gandeasca diferit, prin programe care ofera suport emotional si social pentru copii si tineri, Chance for Life formeaza spiritul civic al romanilor, contribuind astfel la dezvoltarea durabila a comunitatilor din tara noastra.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează