Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Fundatia Calea Victoriei te invita joi, 7 iunie, ora 19.00, la conferinta:Dialog despre dragoste, sustinuta de Claudiu Bazavan.

0

Dialog despre Dragoste

Fundatia Calea Victoriei va invita joi, 6 iunie, ora 19.00, la conferinta: Dialog despre dragoste, sustinuta de Claudiu Bazavan.

Nicicand nu te simti mai bine ca atunci cand iubesti si cand te stii iubit. Si invers: niciodata nu te simti mai trist si mai fara sens decat atunci cand esti singur si, mai ales, cand stii ca nimeni nu tine la tine.

La urma urmei de ce iubirea este modul natural de a fi al omului? Cum se explica unica mare iubire? Oare cei doi sunt facuti unul pentru celalalt? Exista un secret al iubirii, un elixir care sa ne faca sa iubim si sa fim iubiti la nesfarsit? Patrunde iubirea celor doi dincolo de mormant?

Cateva posibile raspunsuri le veti primi in cadrul discutiei „cu cartile pe masa” despre Dragoste

 

Lector: Claudiu Bazavan

Data: 7 Iunie 2012; Ora: 19:00

Cost: 30 ron, Cost studenti si pensionari: 25 ron

Locul desfasurarii: Fundatia Calea Victoriei, str. Caimatei 20, et. 3.

Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.