Fotografie cu adrenalina!

0

liberinmiscare.ro ne provoacă la mişcare şi la fotografie! Site-ul propune un concurs de fotografie în care eroul principal este adrenalina! Prima editie a Concursului de Fotografie “Dependent de Adrenalina” se va desfasura in perioada 17 Decembrie ‘09 – 01 Februarie ‘10.

liberinmiscare-conncurs-de-foto„Aveti ocazia de a va demonstra maiestria de fotograf (amator sau profesionist) dar si curajul de a merge pe urma practicantilor de sport adrenalinic! Vrem sa creem un album, on line, plin de experiente faine care sa ii infecteze si pe cei ruginiti … doar doar ies din cochilie si reusim sa ii miscam spre partii, parcuri sau macar pana in saua unei biciclete. Daca ne trimiteti fotografia pentru concurs inseamna ca ne permiteti sa ne folosim de ea pentru acest album.”

Intră pe liberinmiscare.ro pentru acest concurs!


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează