Fotografiază implicarea civică!

0

Fotografiază implicarea civică!

Scoatem implicarea civică din camera obscură. La Centrul Public activismul se fotografiază și se expune.

Surprinde forme cât mai variate ale implicării civice, trimite-ne o imagine, titlul și o scurtă descriere a acesteia pe pagina: www.soros.ro/concursdefotografie , până la data de 30 mai 2012.

Fiecare participant poate înscrie în concurs cel mult trei fotografii. Formatul acceptat este jpg, jpeg, gif, png, în limta a 50 MB.

Recompensa constă în organizarea unei expoziții colective la Centrul Public, cu cele mai bune lucrări, pentru o perioadă de trei luni.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează