Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Formare de Formatori gratuit pentru profesorii de liceu!

1

Asociatia Euro 26 Romaia in parteneriat cu Inspectoratul Scolar General al Municipiului Bucuresti anunta deschiderea trainingului gratuit de Formarea Formatorilor, pentru profesori.

Curs Formare de formatori acreditat CNFPA dedicat profesorilor din liceele din Bucuresti.
Structura curs: conceptul de training Euro 26 dedicat profesorilor de liceu
·    Modul I:  21- 26 iunie 2010 Dezvoltare personala si instrumentarea proceselor formarii
·    Modul II: 28-30 iunie 2010 Dezvoltarea competentelor specifice de formator
·    Modul III:  sepembrie- octombrie 2010 Practica supervizata
Cui  se adreseaza?
·    Profesorilor din liceele din Bucuresti
·    Varsta maxima 35 de ani
Cum se desfasoara?
·    Procese/ metode/ tehnici de educatie non formala
·    Activitatile propuse sunt in totalitate dedicate profesorilor
·    Programul de formare este 21-30 iunie 2010, in intervalul 9-16, la sediul Euro 26
·    Traineri: Lavinia Stan, Dan Vasile, Raluca- Ana Medesan
Ce avantaje ai?
·    Certificat CNFPA de Formator, Cod COR 241205
·    Selectie pentru reteaua de traineri Euro 26
Cum ma inscriu?
Trimite  CV-ul alaturi de scrisoarea de motivatie “De ce vreau sa particip la acest program de formare” la adresa raluca.medesan@euro26.ro pana la data de 16 iunie 2010

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.