Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Formare Culturală lansează o serie nouă de cursuri în Bucureşti

0

Formare Culturală lansează o serie nouă de cursuri în București. Cursurile se adresează celor care activează sau aspiră să activeze în mediul cultural și creativ și au două formate accesibile, supersonic (de 3 ore) și turbo (14 ore, 2 zile).

Foto-apel-275x300Cursuri precum „Finanțeză-ți ideile”, „Management cultural”, „Investiția în artă” sau „Vinde-ți ideile”, se subscriu ideii de experiență formalizată – toți trainerii își adaptează cunoștințele formale luând în considerare proiectele culturale și creative în care au lucrat ei înșiși.

Cursurile Formare Culturală se adresează tuturor celor care lucrează sau doresc să lucreze în mediul public sau privat (profit sau non-profit) al industriilor creative și culturale: teatru, dans, muzică, film, video, pictură, sculptură, fotografie, carte, arhitectură, design (de produs, vestimentar), noile media, instalații, performance, patrimoniu etc.

Cursurile au un format informal, cursanții fiind încurajați să se cunoască, să facă schimb de experiență șisă găsească soluții practice și creative pentru proiectele la care lucrează sau pe care urmează să le deruleze.

Cei interesați pot să își aleagă cursuri precum: „Curatoriat”, „Investiția în artă”, „Finanțează-ți ideile!” și „Bugete creative”, „Vinde-ți ideile”, „Management cultural”.

Programul integral pe luna octombrie 2013 este disponibil aici.

Locurile sunt limitate și se ocupă în ordinea înscrierilor. Acestea se fac pe email, la training at formareculturala.ro, prin completarea și trimiterea formularului. Descarcă aici.

Parteneri: Acuarela, Galeria Imbold, Modernism.ro, Asociația Operatorilor Culturali din România

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.