Fiori de groază la ultima ediţie Literatura Rulează din acest an

0


Pentru ultima dată în acest am ne vom pune întrebarea “E mai bună cartea, sau filmul?”, în cadrul proiectului Literatura Rulează. După ce primele două ediţii au fost primite cu căldură de tineri, am decis să venim cu o ediţie specială a evenimentului nostru. Ne-am gândit să lăsăm de-o parte romanele de dragoste şi dramele celebre, pentru a aduce în prim-plan genul horror.

Sperăm ca atmosfera prietenoasă să îi întâmpine şi de această dată atât pe iubitorii de cărţi, cât şi pe cinefili, iar acest lucru să nu îi împiedice să simtă fiorii unei ediţii “de groază”. Şi asta pentru că de această dată am propus o seară dedicată lui Stephen King.

Cei care vor dori să participe la Literatura Rulează #3 vor avea la dispoziţie două săptămâni pentru a lectura romanul ales de noi. Iar pentru a-şi asigura un loc confortabil în Literat Caffe (Strada Bardu Delavrancea 39) vor fi nevoiţi să se înscrie pe formularul pe care AmDoar18Ani.ro îl va publica pe data de 10 decembrie. Printre întrebările obişnuite se va strecura şi o întrebare capcană care va demostra dacă aţi citit sau nu cartea aleasă.

Ca de obicei, vizionarea ecranizării într-un cadru familial pe care încercăm să o creăm va fi ingredientul special care va genera discuţiile plăcute de la final. Iar pentru dezbateri am pregătit un invitat special care ne va plimba prin lumile misterioase ale literaturii de gen – Sorin Despot. Şi pentru că punem preţ pe spusele lui Stephen King, vom ţine cont de faptul că“Books and movies are like apples and oranges. They both are fruit, but taste completely different”.  Nu vom încerca să vă convingem să alegeţi între cele două, mai ales pentru că ştim cât de importante sunt ambele arte în viaţa noastră.

Chiar de astăzi veţi putea citi cartea “Shining” scrisă de Stephen King, iar începând cu 10 decembrie vei putea aplica pentru unul din cele 20 de locuri pregătite pentru Literatura Rulează #3. Intrarea la eveniment este liberă, echipa AmDoar18Ani.ro îşi rezervă dreptul de a opri înscrierile atunci când se depăşeşte limita de locuri disponibile.

Întâlnirea va avea loc pe data de 15 decembrie, iar seara va fi una plină de surprize pregătiete de prietenii de la Literat Caffe şi cei de la Editura Litera. Dar, mai multe detalii despre eveniment veţi primi personal după ce vi se aprobă cererea de înscriere.

Pentru a afla mai multe informaţii despre Literatura Rulează puteţi citi articolul de aici, sau puteţi trimite un email la contact[@]amdoar18ani[.]ro şi veţi primi toate informaţiile necesare.

Proiect creat de AmDoar18Ani.ro, cu sprijinul Literat Caffe
Parteneri: ISIC România, Editura Litera
Parteneri media: HypeStreet.ro, Hyperliteratura.ro, LiterNet.ro, Sub25.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.