Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Final de săptămână aniversară cu o PREMIERĂ inedită, la Teatrul de Artă Bucureşti

0

La Teatrul de Artă Bucureşti, săptâmână aniversară a început sub semnul norocului, cu premiera spectacolului “6 din 49”, și se încheie cu o PREMIERĂ specială, care va dovedi publicului că, de fapt, în viaţă nimic nu este întâmplător:

PROCESUL CÂRTIŢELOR, cea mai nouă producţie a Teatrului de Artă Bucureşti, este un spectacol care reproduce fantasticul în realitatea concretă, un joc frumos al unei iubiri ideale în căutarea “cetăţilor”, al luptei dintre Cavaler şi “balaur” şi al regăsirii de sine… Piesa este astfel scrisă încât ţine publicul cu sufletul la gură şi se complică pe măsură ce povestea de deşiră, asemenea firului de lână, devenind tot mai mult un Vis…mai real decât Realitatea însăşi.

Vă aşteptăm pe 15 decembrie, de la 20.15, la vizionarea celei mai fantastice producţii a Teatrului de Artă Bucureşti: PROCESUL CÂRTIŢELOR, de Sorana Coroamă Stanca, în regia lui Marian Mocanu, cu MIHAI STĂNESCU, LAVINIA POP COMAN şi VLAD IANUȘ. Scenografia – Răzvan Constantinovici, costumele – Ilona Micu Lorincz.

afis PROCESUL CARTITELOR

“Călătoria pe care o facem toţi, prin acest spectacol, echivalează cu un drum de iniţiere, de explorare a propriei conştiinţe…Regăsim semnele prezenţei Cârtiţelor – care, şi ele, odată, au fost oameni…pretutindeni, în jurul nostru…”, spune regizorul Marian Mocanu, care invită publicul la un spectacol-elogiu adus Iubirii şi Prieteniei, pentru a afla până unde sunt dispuse personajele să meargă pentru a fi (sau a nu fi)…Oameni!

Aşadar, pe 15 decembrie, de la 20.15, Teatrul de Artă Bucureşti va închide săptămâna aniversară a primului an de activitate pe propria scenă, din strada Sfântul Ştefan nr. 21, dar continuă să îşi ţină ușile larg deschise, pentru publicul iubitor de teatru.

Preţ bilet: 30 lei

Producție a Teatrului de Artă București

Rezervări: 0737.904.932 | rezervari@teatruldearta.ro

www.teatruldearta.ro

Like www.facebook.com/TeatruldeArtaBucuresti

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.