Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Filmele de la Timishort vin la Bucuresti

0

Miercuri, 28 septembrie 2011, de la ora 18.00, opt scurtmetraje premiate la ediţia din acest an a festivalului Timishort vor fi proiectate la Institutul Cultural Român (Aleea Alexandru 38, Bucureşti). Programul „Seara de film“ revine din vacanţă cu o retrospectivă a filmelor premiate la cea de-a treia ediţie a festivalului de film timişorean.

Miercuri, 28 septembrie 2011, de la ora 18.00, opt scurtmetraje premiate la ediţia din acest an a festivalului Timishort vor fi proiectate la Institutul Cultural Român (Aleea Alexandru 38, Bucureşti). Programul „Seara de film“ revine din vacanţă cu o retrospectivă a filmelor premiate la cea de-a treia ediţie a festivalului de film timişorean.

Anul acesta, Timishort s-a desfăşurat în luna mai cu sprijinul Institutului Cultural Român, care a acordat Premiul pentru cel mai bun film, obţinut de pelicula 15 iulie, regia Cristi Iftimie şi Premiul pentru cea mai buna regie, câştigat de Zăpadă (Berf), regia Erol Mintaş (coproducţie Turcia-România). În cadrul ultimei ediţii au existat trei secţiuni competitive: competiţia internaţională în care au concurat filme de ficţiune şi documentare din toată lumea, competiţia naţională unde au fost incluse numai filme româneşti şi Videorama, secţiune dedicată filmelor experimentale şi video art.

La Seara de film de la ICR vor fi proiectate scurtmetrajele: 15 iulie, regia: Cristi iftimie, Berf (Zăpadă), regia: Erol Mintaş, Femeie aşteptând (Woman Waiting), regia: Antoine Bourges, Fotografia, regia: Victor Dragomir, Skin, regia: Ivana Mladenovic, Apele tac (Silent River), regia: Anca Miruna Lăzărescu, Tu şi eu (You and Me), regia: Karsten Krause, Barbarii (Les Barbares), regia: Jean-Gabriel Periot.

Vor fi prezenţi la eveniment criticul de film Andrei Gorzo şi regizorul Paul Negoescu, care vor purta un dialog cu publicul. De asemenea, şi-au anunţat participarea la „Seara de film“ şi câţiva dintre tinerii regizori premiaţi la Timishort 2011.

Intrarea la proiecţii este liberă, în limita locurilor disponibile.

Sursa: icr.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.