Film Independent la „ANONIMUL”

0

Festivalul Internaţional de Film Independent ANONIMUL, editia a VI-a, se desfăşoară chiar zilele acestea, între 10 şi 16 august 2009

Lumebună.ro vesteşte despre film la Festivalul Anonimul. „La cea de-a 6 editie, “festivalul pe nisip” Anonimul se desfasoara intr-o locatie unica, la Sfantul Gheorghe, in Delta Dunarii. Timp de 6 zile, publicul poate vota filmele preferate din cadrul sectiunilor competitionale.

Festivalul International de Film Independent, Anonimul se adreseaza persoanelor iubitoare de film si natura. Festivalul cuprinde 3 sectiuni competitionale: lungmetraj, scurtmetraj, fictiune si scurtmetraj animatie.Filmele pot fi vizionate atat in timpul zilei, in salile Complexului Cinema din Green Village, dar si in timpul noptii, unde vor fi proiectate in camping, pe un ecran gigant.”

Mai multe informaţii pe site-ul oficial al evenimentului.anonimul

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează