Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Film frantuzesc de weekend / Les weekends FILM MENU / Bucuresti februarie – martie 210

0

În perioda februarie – martie 2010 la Cinema Elvira Popescu se intampla „Les weekends FILM MENU” . Vor putea fi vizionate în fiecare lună aproximativ 15 filme vechi şi noi, în mare parte de limbă franceză, grupate pe diferite teme.

În februarie şi martie au fost alese spre proiecţie aproape 20 de filme care surprind adolescenţa. Printre acestea, se numără legendarele „Les 400 coups” (r. François Truffaut), „À nos amours” (r. Maurice Pialat) sau „Pauline à la plage” (r. Eric Rohmer), dar şi filmele unor cineaşti importanţi ai zilelor noastre: „L’esquive” (r. Abdel Kechiche), „Cea mai fericită fată din lume” (r. Radu Jude), „The Dreamers” (r. Bernardo Bertolucci) sau „Les amants reguliers” (r. Philippe Garrel). Toate filmele vor fi subtitrate în limbile engleză sau română.

FILM MENU este o revistă de cinema iniţiată şi sprijinită de Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din Bucureşti şi realizată de studenţi din cadrul universităţii.

Program „Adolescenţa în cinema”, februarie-martie 2010, la Cinema Elvira Popescu din Bucureşti.

Informatii despre programul evenimentului sunt pe site-ul cinemagia.ro

via stiridebine.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.