Film frantuzesc de weekend / Les weekends FILM MENU / Bucuresti februarie – martie 210

0

În perioda februarie – martie 2010 la Cinema Elvira Popescu se intampla „Les weekends FILM MENU” . Vor putea fi vizionate în fiecare lună aproximativ 15 filme vechi şi noi, în mare parte de limbă franceză, grupate pe diferite teme.

În februarie şi martie au fost alese spre proiecţie aproape 20 de filme care surprind adolescenţa. Printre acestea, se numără legendarele „Les 400 coups” (r. François Truffaut), „À nos amours” (r. Maurice Pialat) sau „Pauline à la plage” (r. Eric Rohmer), dar şi filmele unor cineaşti importanţi ai zilelor noastre: „L’esquive” (r. Abdel Kechiche), „Cea mai fericită fată din lume” (r. Radu Jude), „The Dreamers” (r. Bernardo Bertolucci) sau „Les amants reguliers” (r. Philippe Garrel). Toate filmele vor fi subtitrate în limbile engleză sau română.

FILM MENU este o revistă de cinema iniţiată şi sprijinită de Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din Bucureşti şi realizată de studenţi din cadrul universităţii.

Program „Adolescenţa în cinema”, februarie-martie 2010, la Cinema Elvira Popescu din Bucureşti.

Informatii despre programul evenimentului sunt pe site-ul cinemagia.ro

via stiridebine.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează