Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Fii alături de personalul medical al Spitalului Județean Ploiești _ Împreună suntem uniți pentru sănătate!

0

Fii parte din „Fondul Uniți pentru Sănătate”

http://www.fundatiacomunitaraprahova.ro/unitipentrusanatate/

Implică-te alături de noi să ajutăm împreună personalului medical al spitalului, oameni care sunt în prima linie în această cursă contra cronometru.

Fundația Comunitară Prahova susține efortul cadrele medicale din cadrul Spitalului Județean Ploiești prin achiziționarea de:

  • echipament de protecție și consumabile
  • teste de depistare a virusului
  • aparatură medicală
Facem un apel la umanitate și la solidaritate, să fim uniți pentru sănătate!  Împreună sprijinim Spitalul Județean Ploiești cu echipamentele absolut necesare pentru această perioadă.

Cum poți ajuta?

 

🖨Sponsorizează prin companie fără nici un cost suplimentar, descarcă modelul de contract de aici: http://bit.ly/contractsponsorizare
💰Donează în siguranță cu cardul – http://bit.ly/2vBrjuw
💡Susține prin transfer bancar direct în contul Fundației Comunitare Prahova IBAN RO61RNCB0205134889000001, deschis la BCR

!!! În funcție de sumele atras vom achiziționa echipament de protecție și pentru alte spitale și categorii de persoane (voluntari ce distribuie gratuit alimente și medicamente vârstnicilor, polițiștilor, jandarmilor).

Am identificat împreună cu conducerea Spitalului de Urgență Ploiești trei domenii esențiale:
1) Echipamentele de protecție și dezinfectanții sunt o prioritate în acest moment, pentru a putea asigura sănătatea celor care ne tratează! Este nevoie ca stocurile de dezinfectanți și echipamentele de protecție să fie asigurate permanent.
2) Teste ce vor fi folosite de către medici alături de aparatul de diagnosticare rapidă ce urmează a fi achiziționat din fonduri publice.
3) Secția de terapie intensivă are nevoie de aparatură pentru care nu există finanțare prin fonduri publice în acest moment.

Fundația Comunitară Prahova gestionează fondul „Uniți pentru sănătate!”, prin care ajutorul fiecăruia dintre noi poate fi canalizat acolo unde este cea mai mare nevoie.

!!! Fundația Comunitară Prahova va achiziționa bunurile și le va dona către Spitalul Județean Ploiești.
!!! Nu oprim niciun comision din fondurile strânse, acestea vor fi folosite integral pentru achiziția bunurilor. Prețurile echipamentelor de protecție și al dezinfectanților pot varia, orice sumă donată și orice cantitate achiziționată este importantă!

Lucrăm în strânsă legătură cu celelalte 18 Fundații Comunitare din România  pentru a identifica cele mai bune oferte și furnizori care pot livra cât mai rapid echipamentele și materialele necesare!

FIECARE AJUTOR OFERIT ACUM VA FACE DIFERENȚA ÎN SALVAREA PACIENȚILOR ȘI PROTECȚIA  PERSONALULUI MEDICAL.

Facem un apel la umanitate și la solidaritate, să fim uniți pentru sănătate!  Împreună sprijinim Spitalul Județean Ploiești cu echipamentele absolut necesare pentru această perioadă.

Contactează-ne și împreună putem decide modul tău de implicare!

Isabela Alexe – director executiv isabela@fundatiacomunitaraprahova.ro / 0726.382.864
Bianca Dăniță – manager programe bianca@fundatiacomunitaraprahova.ro/ 0736.351.513

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.