Festivalul „Vis de Vară” la 20 de ani. De 20 de ani colorăm visele copiilor

0

Organizația Umanitară CONCORDIA va aduce împreună peste 800 de copii, tineri, voluntari și prieteni la Festivalul „Vis de Vară” care va împlini 20 de ani la ediția din acest an. Evenimentul va avea loc mâine, 29 august 2015, începând cu ora 14:00, la FERMA PENTRU COPII din Ariceștii Rahtivani, Județul Prahova.

image001

Pentru că fiecare dintre noi a trăit în lumea poveștilor și a visat cândva la o lume a dulciurilor, nu mai puțin de 120 de figurine vor transforma Ferma într-un tărâm al copilăriei, al înghețatei, acadelelor și prăjiturilor.
Acest lucru s-a datorat susținătorilor CONCORDIA și iscusinței voluntarilor, copiilor, tinerilor, educatorilor și coordonatorilor care au pregătit în cel mai mic detaliu decorațiunile acestui festival.

Copiii și tinerii, voluntarii și prietenii CONCORDIA, invitați de seamă din România și Austria, vor urmări momente artistice pregătite de cei mai talentați copii și tineri care au dat naștere Toboșarilor, Tarafului și Corului CONCORDIA, precum și Formației Big Band. De asemenea, dansul de societate și un muzical nu vor lipsi din programul evenimentului.

Cei prezenți pot participa la ateliere, dar și la jocuri pentru pitici. Escalada, army, atelierul de animație, conul buclucaș, trambulina sunt doar câteva jocuri la care invitații se pot întrece. Într-o atmosferă de sărbătoare, participanții vor dansa și vor petrece cu voie bună lângă focul de tabără.

„Festivalul „Vis de Vară”, pe care îl organizăm anual la CONCORDIA, a ajuns la ediția aniversară cu numărul 20. Acest eveniment este o tradiție a organizației și pentru toți copiii și tinerii pe care CONCORDIA îi sprijină este un moment de mare bucurie, un prilej de a-și revedea prietenii și de a petrece împreună clipe minunate. Anul acesta, Festivalul se derulează sub sloganul „CONCORDIA, un tărâm în care visele devin realitate!” și îi invităm atât pe copii, cât și pe toți oaspeții noștri să se bucure de toate momentele acestei zile deosebite.” – spune Elena Matache, Director Programe CONCORDIA România.

Suntem profund recunoscători partenerilor noștri care au susținut această inițiativă.

Siemens România susține acest festival prin implicarea a 27 de voluntari în activitățile de realizare a decorului „CONCORDIA, un tărâm al dulciurilor” și printr-o sponsorizare de 5.000 de Euro, sumă care acoperă achizițiile legate de logistica pentru eveniment.

De asemenea, Tymbark România, partener consecvent al CONCORDIA, este și de această dată alături de noi, asigurând băuturile răcoritoare și o parte din dulciurile care se vor servi în cadrul evenimentului.

Despre CONCORDIA
CONCORDIA este o organizație independentă, neguvernamentală și non – profit, cu un istoric de peste 24 de ani în România, care are ca misiune susținerea şi (re)integrarea socială, familială, școlară și profesională a copiilor, tinerilor și familiilor aflate în dificultate, spre o viață independentă și autonomă.

Proiectele noastre se derulează în București, Ploiești și Ariceștii Rahtivani, Județul Prahova, și se adresează unui număr de peste 450 de copii și tineri în fiecare an.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează