Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Festivalul „Vis de Vară” la 20 de ani. De 20 de ani colorăm visele copiilor

0

Organizația Umanitară CONCORDIA va aduce împreună peste 800 de copii, tineri, voluntari și prieteni la Festivalul „Vis de Vară” care va împlini 20 de ani la ediția din acest an. Evenimentul va avea loc mâine, 29 august 2015, începând cu ora 14:00, la FERMA PENTRU COPII din Ariceștii Rahtivani, Județul Prahova.

image001

Pentru că fiecare dintre noi a trăit în lumea poveștilor și a visat cândva la o lume a dulciurilor, nu mai puțin de 120 de figurine vor transforma Ferma într-un tărâm al copilăriei, al înghețatei, acadelelor și prăjiturilor.
Acest lucru s-a datorat susținătorilor CONCORDIA și iscusinței voluntarilor, copiilor, tinerilor, educatorilor și coordonatorilor care au pregătit în cel mai mic detaliu decorațiunile acestui festival.

Copiii și tinerii, voluntarii și prietenii CONCORDIA, invitați de seamă din România și Austria, vor urmări momente artistice pregătite de cei mai talentați copii și tineri care au dat naștere Toboșarilor, Tarafului și Corului CONCORDIA, precum și Formației Big Band. De asemenea, dansul de societate și un muzical nu vor lipsi din programul evenimentului.

Cei prezenți pot participa la ateliere, dar și la jocuri pentru pitici. Escalada, army, atelierul de animație, conul buclucaș, trambulina sunt doar câteva jocuri la care invitații se pot întrece. Într-o atmosferă de sărbătoare, participanții vor dansa și vor petrece cu voie bună lângă focul de tabără.

„Festivalul „Vis de Vară”, pe care îl organizăm anual la CONCORDIA, a ajuns la ediția aniversară cu numărul 20. Acest eveniment este o tradiție a organizației și pentru toți copiii și tinerii pe care CONCORDIA îi sprijină este un moment de mare bucurie, un prilej de a-și revedea prietenii și de a petrece împreună clipe minunate. Anul acesta, Festivalul se derulează sub sloganul „CONCORDIA, un tărâm în care visele devin realitate!” și îi invităm atât pe copii, cât și pe toți oaspeții noștri să se bucure de toate momentele acestei zile deosebite.” – spune Elena Matache, Director Programe CONCORDIA România.

Suntem profund recunoscători partenerilor noștri care au susținut această inițiativă.

Siemens România susține acest festival prin implicarea a 27 de voluntari în activitățile de realizare a decorului „CONCORDIA, un tărâm al dulciurilor” și printr-o sponsorizare de 5.000 de Euro, sumă care acoperă achizițiile legate de logistica pentru eveniment.

De asemenea, Tymbark România, partener consecvent al CONCORDIA, este și de această dată alături de noi, asigurând băuturile răcoritoare și o parte din dulciurile care se vor servi în cadrul evenimentului.

Despre CONCORDIA
CONCORDIA este o organizație independentă, neguvernamentală și non – profit, cu un istoric de peste 24 de ani în România, care are ca misiune susținerea şi (re)integrarea socială, familială, școlară și profesională a copiilor, tinerilor și familiilor aflate în dificultate, spre o viață independentă și autonomă.

Proiectele noastre se derulează în București, Ploiești și Ariceștii Rahtivani, Județul Prahova, și se adresează unui număr de peste 450 de copii și tineri în fiecare an.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.