Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Festivalul Internaţional de Folclor „Muzici şi Tradiţii în Cişmigiu”, ediţia a VI-a

0

Cea de-a VI-a ediţie a Festivalului Internaţional de Folclor „Muzici şi Tradiţii în Cişmigiu”, organizat de Primăria Municipiului Bucureşti prin CreArT – Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie, îşi deschide porţile în acest sfârşit de săptămână. Festivalul se va desfăşura în perioada 22 – 24 iunie, între orele 10.00 – 22.00, în Parcul Cişmigiu, iar accesul publicului este gratuit.

Sursa: aici.

Evenimentul se va deschide vineri, orele 15.00, cu o paradă a costumelor populare româneşti şi internaţionale, pe traseul Piaţa George Enescu – Bulevardul Victoria – Parcul Cişmigiu. Pe parcursul celor trei zile de festival, bucureştenii vor avea parte de numeroase spectacole folclorice, de un târg al meşteşugarilor, precum şi de un spaţiu gastronomic. Odată cu cea de-a şasea ediţie, festivalul va include şi o secţiune ecologică, manifestările propuse – refoloseşte şi reciclează, ateliere de desen în aer liber şi gimnastică energetică – fiind pentru toate categoriile de vârstă.

Spre încântarea publicului, pe scena Foişorului din Parcul Cişmigiu şi pe cea principală, amplasată pe peluza din spatele restaurantului Monte Carlo, vor urca zilnic ansambluri folclorice româneşti şi internaţionale, grupuri de copii, precum şi artişti de renume ai muzicii populare româneşti, alături de cei ai comunităţilor şi minorităţilor naţionale. Ansamblurile străine invitate sunt reprezentative pentru folclorul din Rusia, Turcia, Irlanda, Cipru, Bulgaria, Bosnia şi Herţegovina.

În cadrul târgului, meşteşugarii veniţi din toate colţurile ţării îşi vor expune produsele şi obiectele de artizanat. Zona gastronomică oferă cele mai savuroase mâncăruri tradiţionale. În plus, doritorii se vor putea relaxa plimbându-se cu trăsurile pe aleile parcului.

Şi copiii vor avea parte de numeroase surprize. Aceştia se vor plimba cu poneii în zona special amenajată şi vor participa la ateliere de creaţie. Pe ambele scene ale festivalului, cei mici vor putea urmări, în zilele de sâmbătă şi duminică, numeroase piese de teatru.

Sunteţi aşteptaţi în Parcul Cişmigiu pentru trei zile de muzică, dans şi artă populară!

Vizualizează programul complet

 

Perioada: 22.06.2012 – 24.06.2012
Locatie: Parcul Cişmigiu, Bucuresti.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.